WindFoil, SUPfoil, WingFoil дъска Zeeko AirWave 6'2

Нов продукт

WindFoil, SUPfoil, WingFoil Zeeko AirWave 6'2

Една изключително интересна концепция, една дъска за всичките бордови дисциплини. На нея може да се кара обикновен уинг фойл, да се спуска по вълни, като хавайка, да се гебе с гребло или да се сложи уиндсърф платно и да се кара над водата.

Повече детайли

0 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидДъски

Повече информация

След месеци на интензивно тестване, AirWave ще зарадва и най-взискателните, дъска без компромиси, разработена за забавления с фойл.

Покрита е с EVA пад, който обхваща зоните за всичките стилове. Разполага с място за поставяне на уиндсърф база така, че да може да се ползва за забавление с платно. Може да се кара със страпове (има различни позиции за настройка) или страплес.

В предната част дъното започва с двойна извивка, която преминава към равна зона и в края е изрязано за да може дъската лесно да се отделя от водата, леко да каца на нея и да може да се даде по-голям ъгъл при излитане нагоре.

Екипирана с Deep Tuttle Box и 2 улея за планка US , дъската е съвместима с почти всички стандарти за монтаж на фойл. Мястото около бокса е подсилено с карбон, за да издържа на напрежението при каране с големи платна, трикове или силен вятър.

Дъската има къса и много компактна форма със значителна дебелина, даваща максимална плаваемост. Изключително маневрена, AirWave 6’2 е за всички, които търсят усещане за контрол, свобода и максимално удоволствие във водата. Широката предна част на борда помага за странична стабилност, когато дъската се плъзга по водата или по време на излитане.

Препоръчителен размер на платно за уиндсърф: от 3m² до 6.5m²

Видео презентация: https://youtu.be/veIECxC-MxU

Размери: 187cm х 72cm х 11.8cm - 106 литра.

Path: > > > WindFoil, SUPfoil, WingFoil дъска Zeeko AirWave 6'2

В същата категория има още 8 продукта: