Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Spokey

Spokey - спортни аксесоари и фитнес екипировка. Постелки за йога и фитнес, шалтета и други пособия за туризъм, въжета за скачане, плувни шапки, очила за плуване и аксесоари. Спортни ръкавици, каски и протектори. Топки за футбол, волейбол и баскетбол.

за страница
Показване на 1 - 12 от 152 артикула
 • 27 лв 45 лв
  Нов

  Очила за плуване Spokey Abramis 839220 Лещите на очилата са изработени от издръжлив и лек поликарбонат, покрити с покритие Anti-Fog, което предпазва от замъгляване. Покритието на лещите с UV защита ви позволява да използвате очилата и във води и открити басейни.

  27 лв 45 лв
  Намалена цена!
 • 35 лв
  Нов

  Пикник одеяло Spokey Tartana 925067 Благодарение на големия си размер (150х180 см), той може успешно да се използва за пикник със семейството, приятели, както и за отдих на плажа. В модела Picnic TARTANA като най-горен слой се използва много мек материал за да се получи търсеният уникален комфорт при ползване.

  35 лв
 • 98 лв
  Нов

  Спален чувал Spokey Outlast 927946 Комбинация от спален чувал мумия и спален чувал плик в едно. Тя запазва предимствата на спален чувал тип мумия и спален чувал тип плик - качулката предотвратява загубата на топлина.

  98 лв
 • 45 лв
  Нов

  Класическа баскетболна топка Braziro Характеризира се с официално одобрени размер и тегло, тъмнокафяв цвят и е подходяща за игра, както на закрито, така и на открито. Изработена от високоустойчив разпенен каучук с много добри параметри на сцепление и осигурява издръжливост на топката дори когато се използва на твърди и груби повърхности.

  45 лв
 • 49 лв
  Нов

  Туристически щеки Spokey Meadow Фокусирани върху комфорта и безопасността при ходене, MEADOW са изработени от най-висококачествените материали. Алуминий 6061 гарантира трайност и устойчивост от механични повреди, като същевременно поддържа ниското тегло на устройството. Оборудвани с накрайници Widia, с повишена устойчивост, които позволяват ходене по...

  49 лв
 • 59 лв
  Нов

  Mandala 926051 Подложката е незаменимо оборудване за всеки любител на йога. Уникални цветови комбинации и шарки правят MANDALA незаменим елемент от вашето обучение. Благодарение на използването на най-добрите материали и производствени техники, постелката за йога е устойчива на разтягане и ожулвания, запазвайки формата и уникалния си вид дълго време.

  59 лв
 • 38 лв
  Нов

  Постелка за фитнес LightMat II 920917 Използването на 0,6 см дебела PVC пяна значително увеличава комфорта на упражненията, особено тези, които се изпълняват в легнало положение. Неплъзгащата се повърхност осигурява стабилност при правенето на упражнения върху различни видове повърхности.

  38 лв
 • 29 лв
  Нов

  Въже за скачане Spokey Crossfit II То е подготвено за хора, които планират да разнообразят обучението си с динамични упражнения за общо развитие.Дължината на въжето може лесно да се регулира спрямо височината на трениращия. За да направите това, просто завъртете винта на правилното място. За това не са необходими инструменти.

  29 лв
 • 59 лв
  Нов

  Леки и компактни плавници Spokey Trout Те са изработени от материали, устойчиви на механични повреди. Имат специален гумен ботуш, който покрива петата, изработен от TPR. Много леки, с ергономична форма, благодарение на която се адаптират прецизно към всеки крак. Те са изключително удобни за обуване и събуване. Допълнителните отвори стабилизират движението...

  59 лв
 • 15 лв
  Нов

  Шапка за плуване от силикон Seagull 839231 - синя Удължена задна част за по-обемна коса или по-голяма глава. Благодарение на технологията, позволяваща намаляване на шева, шапката е станала много по-практична и удобна. Поради това може успешно да се използва, както за тренировъчни цели, така и по време на състезания.

  15 лв
 • 39 лв
  Нов

  Маска Spokey Piker Форма идеално прилягаща на лицето. Две стъкла с форма на капка, изработени от закалено стъкло (Tempered Glass), увеличават перспективата и широчината на видимост под вода. Здрава и еластична каишка от мек силикон с механизъм за лесно притягане и освобождаване.

  39 лв
 • 59 лв
  Нов

  Flona 928190 в жълто Комплект за гмуркане: Маска с голямо закалено стъкло увеличава перспективата и ширината на зрението под водата. Използването на висококачествени материали гарантира възможността за дълъг експлоатационен живот на оборудването. Клапан в долната част на шнорхела и капачка в горната, предотвратяваща влизането на пръски.

  59 лв
Показване на 1 - 12 от 152 артикула