Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Relax

Relax - Висококачествени слънчеви очила, каски за ски и сноуборд, маски за зимни спортове, ръкавици и други спортни аксесоари.

за страница
Показване на 1 - 12 от 129 артикула
 • 15 лв

  Детски чорапи Relax за ски и сноуборд с мерино Thunder RSO36A Ски чорапите THUNDER Black / Turquoise за малки ентусиасти отговарят на най-високите изисквания за функционалност на материалите. Подсилени в критичните зони, които са подложени на най-силен натиск и напрежение при активно каране.

  15 лв
 • 15 лв

  Детски чорапи Relax за ски и сноуборд с мерино Thunder RSO36 Ски чорапите THUNDER (зелен неон) за малки ентусиасти отговарят на най-високите изисквания за функционални материали. Подсилени в критичните зони, които са подложени на най-силен натиск и напрежение при активно каране.

  15 лв
 • 15 лв
  Нов

  Детски чорапи за ски и сноуборд Relax RSO35B Това са едни изключително меки и комфортни чорапи, които поддържат топлината чрез така наречените въздушни джобове. Удобна еластична лента FLEXI GRIP задържа чорапа здраво на крака дори по време на интензивно и енергично движение. Укрепването SOLE PAD в областта на пръстите и петите, изработено от полиамид,...

  15 лв
 • 25 лв 29 лв
  Нов

  Шлем от полар Relax Лек, мек и комфортен шлем за студените зимни дни. Може да се ползва под каска или самостоятелно за да пази лицето и челото от вятъра. Материал: 90% полиестер, 10% еластан

  25 лв 29 лв
  Намалена цена!
 • 29 лв
  Нов

  Детски шлем от полар Relax Лек, мек и комфортен шлем за студените зимни дни. Може да се ползва под каска или самостоятелно за да пази лицето и челото от вятъра. Подходящ за деца. Материал: 90% полиестер, 10% еластан

  29 лв
 • 195 лв 235 лв

  Каска за ски и сноуборд Stealth RH24A Проектирана така, че да осигури защита и да предпази главата от сътресения и наранявания при сблъсък, като намалява силата на удара и поема вибрациите. Наушниците и цялата вътрешна част на каската могат да се махнат. Изключително лека, компактна и удобна. Система за регулиране на вътрешния обем.

  195 лв 235 лв
  Намалена цена!
 • 39 лв 49 лв
  Нов

  Детски ръкавици лапа Relax Puzzyto RR17I зелени Ръкавиците са с ергономична форма, гарантираща отлично захващане, Soft Loft подплата и мембрана Aqua Protect, за да поддържат рецете на децата сухи и топли. Имат и регулируем маншет за предотвратяване влизането на сняг.

  39 лв 49 лв
  Намалена цена!
 • 39 лв

  Детски ръкавици лапа Relax Puzzyto RR17H синьо и жълто. Ръкавиците са с ергономична 3D-MOTION форма, гарантираща отлично захващане, Soft Loft подплата и мембрана Aqua Protect, за да поддържат рецете на децата сухи и топли. Имат и регулируем маншет за предотвратяване влизането на сняг.

  39 лв
 • 49 лв

  Детски ръкавици с 5 пръста Relax Puzzy RR15D черно и жълто. Ергономична 3D-M форма, направени от материали, гарантиращи отличното захващане. Снабдени с функционална мембрана Aqua Protect, която не пропуска вода и изкарва влагата навън. Подплатени със Soft Loft, която балансиран температурата

  49 лв
 • 220 лв 269 лв
  Нов

  Каска за ски и сноуборд Relax Stealth RH24Q Иновативен външен вид, по-ефективна вентилация, магнитно закрепване на каишката и резервен прозрачен визьор. Каската STEALTH с вграден визьор защитава скиора по пистите с помощта на най-модерните технологии.

  220 лв 269 лв
  Намалена цена!
 • 195 лв 235 лв

  Каска за ски и сноуборд Relax Stealth RH24J Проектирана така, че да осигури защита и да предпази главата от сътресения и наранявания при сблъсък, като намалява силата на удара и поема вибрациите. Наушниците и цялата вътрешна част на каската могат да се махнат. Изключително лека, компактна и удобна. Система за регулиране на обиколката.

  195 лв 235 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Relax ATR03D със Smart touch покритие на пръстите, което позволява свободното ползване на електронни устройства с Touch screen. Водоустойчиви и ветроустойчиви ръкавици с дишаща мембрана. Термоизолиращ слой, който спира студа да влиза навътре и спира топлината да излиза отвътре навън. Противохлъзгаща материя на дланите. Високотехнологична материя, която е...

  59 лв
Показване на 1 - 12 от 129 артикула