Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Prestige

Мъжки, дамски и детски бански за открит или закрит басейн.

за страница
Показване на 1 - 12 от 40 артикула
 • Детски бански Prestige момичета долнище. Жълто с розово. Банските са изработени от бързосъхнеща и хлороустойчива висококачествена материя.

  Намалена цена!
 • Мъжки бански Prestige 00116 черен с червено. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи.

  Намалена цена!
 • Мъжки бански Prestige 00116 сив. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи.Има различни цветове и модели, не всички са на страницата. Заповядайте в магазина ни в гр. София, кв. Гео Милев, ул. Галилео Галилей 20 (спортен магазин Съни Екстрийм), за да ги видите.

  Намалена цена!
 • Мъжки бански Prestige 0061 тъмносин. Боксерките са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи устойчиви на препаратите в басейните. Заповядайте в магазина ни в гр. София, кв. Гео Милев, ул. Галилео Галилей 20 (спортен магазин Съни Екстрийм), за да ги видите.

  Намалена цена!
 • Мъжки бански Prestige 0061 сив. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи. Има различни цветове и модели, не всички са на страницата. Заповядайте в магазина ни в гр. София, кв. Гео Милев, ул. Галилео Галилей 20 (спортен магазин Съни Екстрийм), за да ги видите.

  Намалена цена!
 • Мъжки бански тип боксер Prestige 0061 - сини Банските са изработени от бързосъхнеща и висококачествена ликра. Материята е устойчива на хлора в басейните.

  Намалена цена!
 • Мъжки бански Prestige 0061 черен. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи. Има различни цветове и модели, не всички са на страницата. Заповядайте в магазина ни в гр. София, кв. Гео Милев, ул. Галилео Галилей 20 (спортен магазин Съни Екстрийм), за да ги видите.

  Намалена цена!
 • Детски бански момчета слип Prestige 0095. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи.Цветовете и картинките може да се различават от тези на снимката.

  Намалена цена!
 • Детски бански момчета слип Prestige 0095 светло сини. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи.Цветовете и картинките може да се различават от тези на снимката.

  Намалена цена!
 • Детски бански момчета слип Prestige 0095 сини. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи.Цветовете и картинките може да се различават от тези на снимката. Има различни цветове и модели, не всички са на страницата.

  Намалена цена!
 • Детски бански момчета слип Prestige 0096. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи.Цветовете и картинките може да се различават от тези на снимката. Има различни цветове и модели, не всички са на страницата.

  Намалена цена!
 • Детски бански момчета боксер Prestige 0028 син. Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи.Цветовете и картинките може да се различават от тези на снимката.

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 40 артикула