Страницата използва cookies. С използването ѝ Вие се съгласявате с тяхната употреба. Изображенията са информативни и не представляват реална снимка на конкретния продукт.

Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Нови продукти

Нови продукти

за страница
Показване на 1 - 12 от 56 артикула
 • Калъф за съхранение и транспорт на уиндсърф, направен с дизайна и качеството на MFC. Изработен от 180гр устойчив White Tarpee материал. Странично отваряне, снабден с висококачествен YKK цип и мека дръжка с Eva пяна. Идеален за ежедневна употреба, с 5мм подплата, този калъф е създаден, за да осигури сигурна защита от удари, както и от слънчевите лъчи.

 • Блуза ликра GUL детска къс ръкав Rashguard CPWH Блуза ликра за водни спортове с пълна ултравиолетова защита UPF 50+. Осигурява защита от изгаряне като във водата, така и на плажа или в планината. Не държи топло, когато е мокра, ефектът от изпаряващата се вода охлажда тялото и осигурява комфорт при топло време.

 • Употребяван кайт  WoW V2 5.0м2. WoW е бърз уейврайдинг кайт с много добри характеристики и за фрирайд. Поради специфичната си конструкция той остава винаги отпред и много трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни. Директен контакт и незабавен отговор на командите. Бърз в целия ветрови прозорец.

 • Употребявана кайт дъска Liquid Force Drive 134 с висок клас страпове. Динамична и повратлива дъска подходяща за фристайл и фрирайд. Конструкция с дървена сърцевина. Без ремонти, модел 2016г. Размери: 134см х 39.5см

 • Висок клас автомати за уейкборд Liquid Force Hook 4D със закрити пръсти. Бързо обуване и събуване, антишокова подметка, ергономична форма, прецизна настройка на захващането на стъпалото. Подвижната подложка Reflex, чрез която автоматите могат да се движат по улеите на дъската и да се прецени най-удобната позиция за каране ги прави идеални за парк.

  Намалена цена!
 • Aвтомати за уейкборд или кайт Liquid Force Transit с открити пръсти. Бързо обуване и събуване, антишокова подметка, ергономична форма, прецизна настройка на захващането на стъпалото, олекотена конструкция.

  Намалена цена!
 • Висок клас автомати за уейкборд Liquid Force Tao 4D със закрити пръсти. Бързо обуване и събуване, антишокова подметка, ергономична форма, прецизна настройка на захващането на стъпалото. Подвижната подложка Reflex, чрез която автоматите могат да се движат по улеите на дъската и да се прецени най-удобната позиция за каране ги прави идеални за парк.

  Намалена цена!
 • Висок клас автомати за уейкборд Liquid Force Trek 4D със закрити пръсти. Бързо обуване и събуване, антишокова подметка, ергономична форма, прецизна настройка на захващането на стъпалото. Подвижната подложка Reflex, чрез която автоматите могат да се движат по улеите на дъската и да се прецени най-удобната позиция за каране ги прави идеални за парк.

  Намалена цена!
 • Протекторна жилетка Liquid Force Happy Hour Comp Жилетката е идеална за повечето водни спортове като уиндсърф, кайтсърф, джетове, лодки, водни ски, уейкборд и др. Дебел сандвич от термо пяна с неопренови панели с ниска абсорбция на вода и вътрешна дренажна система ви осигуряват голяма свобода на движение като в същото време жилетката има и плаваемост.

  Намалена цена!
 • Висок клас уейкборд дъскa от лидера Liquid Force.Средно мека и здрава дъска подходяща както за начинаещи, така и за средно-напреднали и напреднали. Ако търсите дъска, която да отскача от водата, Peak е вашата дъска. Има дървена сърцевина за повече издръжливост и повече гъвкавост и еластичност при отскок.

  Намалена цена!
 • Висок клас уейкборд дъскa от лидера Liquid Force.Подсилена и олекотена конструкция, вградени рейлове. Arris е с радикално решение без финки за безпроблемно каране по рампи и TAO форма с по-мека гъвкавост. Уникалният стъпаловиден профил осигурява по-голяма здравина в центъра на дъската и бърз отговор на командите.

  Намалена цена!
 • Уиндсърф дъска F2 Xantos 138L, много добро състояние. Без ремонти, изключително здрава конструкция. Дължина 262см Широчина 71см Обeм 138L

Показване на 1 - 12 от 56 артикула
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки