Категории

Нови продукти

Нови продукти

за страница
Показване на 1 - 12 от 41 артикула
 • 879 лв
  Нов

  Бар Zeeko Freeride Bar V2 Подобрената втора генерация на бара допринася за директният отговор на кайта. Опростена система за откачане, защита на линиите против усукване, лесно разплитане, протектор в долната част на управляващите линии. Система против развиване при прибиране. Размери: 46cm и 54cm

  879 лв
 • 335 лв
  Нов

  Страпове и падове DaSilva Alpha Удобни и компактни регулируеми страпове с меки и удобни падове. Прецизно отпускане и натягане, посредством двоен колан с велкро. Меки подложки с изпъкнало място за възглавничките на пръстите, помагат на пръстите да се захващат по-ефективно, вдлъбнатини при петите и набраздяване за по-добро сцепление.

  335 лв
 • 59 лв
  Нов

  Помпа за кайт DaSilva Kite Pump Класическа помпа за кайт с няколко адаптера за различните стандарти. Помпане или изсмукване и в двете посоки, в зависимост от мястото на поставяне на накрайника. Система за закачане на кайта

  59 лв
 • 1 059 лв
  Нов

  Уейкборд DaSilva Haze All Terrain Series Това универсален уейкборд е най-добрият вариант, ако сте начинаещ или на средно ниво. Издръжливата основа и 10мм. дървена сърцевина от Пауловния (императорско дърво) на Haze го прави стабилен и устойчив на повреди. Неговото дъно с три канала ще гарантират перфектно сцепление във водата. Карането с Haze е истинска...

  1 059 лв
 • 1 189 лв
  Нов

  Уейкборд DaSilva Fortress All Terrain Series Ако прекарвате дълго време зад лодка или в кабелния парк, тогава Fortress е вашата дясна дъска.Изключително издръжлива основа и 13мм. дървена сърцевина от Пауловния (императорско дърво). Уникалната му форма ще ви накара да направите с лекота всеки трик, който бихте искали да изпълните.

  1 189 лв
 • 1 089 лв
  Нов

  Уейкборд DaSilva Hustle Cable Park Series Ако сте пристрастени към кабелния парк, значи Hustle е направен за вас! С 3-степенният рокер и 13мм. дървена сърцевина от Пауловния (императорско дърво), тази дъска е идеална за каране и скачане по съоръжения. Тази дъска ще осигури добро сцепление, за да направи вашето каране напълно контролирано.

  1 089 лв
 • 1 049 лв
  Нов

  Уейкборд DaSilva Essence Cable Park Series Essence е перфектната дамска дъска за тези, което обичат да оставят ясна следа във водата. Това красиво бижу има 10мм. дървена сърцевина от Пауловния (императорско дърво). Тристепенен хибриден рокер и невероятна гъвкавост, която ще направи кацането ви по-меко Е, момичета, пригответе се да вдигнете уменията си на...

  1 049 лв
 • 235 лв
  Нов

  Страпове и падове DaSilva Link Foot Straps Удобни и компактни регулируеми страпове и падове. Лесно отпускане и натягане, посредством широк колан с велкро. Меки подложки с изпъкнало място за възглавничките на пръстите, помагат на пръстите да се захващат по-ефективно и набраздяване за по-добро сцепление.

  235 лв
 • 1 459 лв
  Нов

  Кайт дъска DaSilva Fortress Kite Edition Freestyle Харесвате ли предизвикателствата? Значи тази фристайл машина е за вас! Изключително издръжливата и с по-широки краища рамка позволява на Fortress да изпълнява набор от различни нови трикове. Проектирана да поддържа и уейкборд автомати, с тях ще изпитате най-експлозивните скокове и големият и потенциал.

  1 459 лв
 • 1 559 лв
  Нов

  DaSilva Team Pro v2 - Woman Wakestyle | Wakeboarding Cable Реализацията на идеята за създаване на дъска, която да е еднакво добра за уейкборд и кайт, носи голям успех. Модел специално проектиран за жени и конструкцията е съобразена с техните специфики. При изработката са използвани екологично чисти бои на водна основа.

  1 559 лв
 • 1 559 лв
  Нов

  Кайт / уейкборд DaSilva Team Pro v2 Wakestyle | Wakeboarding Cable Идеята за създаване на дъска, която би била еднакво добра за уейкборд и кайтборд, носи голям успех. Голямата извивка дава комфорт, мощно изтласкване при отскок, пълен контрол и плавни кацания. Tream Pro е използван за спечелване на световното първенство по фристайл IKA.

  1 559 лв
 • 1 559 лв
  Нов

  DaSilva Team Pro v1 - Ladies Edition Wakestyle | Freestyle Идеята за създаване на дъска, която би била еднакво добра за уейкборд и кайтборд, носи голям успех. Модел специално проектиран за жени и конструкцията е съобразена с техните изисквания. При изработката са използвани екологично чисти бои на водна основа.

  1 559 лв
Показване на 1 - 12 от 41 артикула