Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Liquid Force

Liquid Force - оборудване и аксесоари за кайтсърф и уейкборд. Един от водещите производители на оборудване за кайт и уейкборд. Винаги в топ 3 и често оглавяващ класациите за продукт / производител на годината.

за страница
Показване на 1 - 12 от 105 артикула
 • Трапец Liquid Force Solo V2 с вграден нож. Най-лекия от събратята си с еднопластова EVA пяна и минимална абсорбция на вода. Изработен от високотехнологични материали, удобен и лесен за използване. Коланчета за настройка, система и на планката за закачане на къс осигурителен лиш. Система за бързо слагане и заключване. Предпазна плочка зад куката

  Намалена цена!
 • Помпа с голям обем и двоен режим на помпане Подходяща за помпане на големи кайтове. Издължената и форма позволява по-лесно да се помпа, дори и под високо налягане. Има запушалка чрез която може да настроите помпата да работи само в едната посока или двупосочно. Вграден манометър и ергономични ръкохватки.

 • Liquid Force Stacked Impact Vest green Жилетката е идеална за повечето водни спортове като уиндсърф, кайтсърф, джетове, лодки, водни ски, уейкборд и др. Дебел сандвич от термо пяна с неопренови панели с ниска абсорбция на вода и вътрешна дренажна система ви осигуряват голяма свобода на движение като в същото време жилетката има и плаваемост.

 • Liquid Force Supreme Impact Vest BLK/GRN Жилетката е с 2 лица и е идеална за повечето водни спортове като уиндсърф, кайтсърф, джетове, лодки, водни ски, уейкборд и др. Има място за трапец, който покрива извитият цип и по този начин осигурява пълна свобода на движение. Панелите са концентрирани в горната част така, че да придържат тялото вертикално при...

 • Автомати за кайт и уейкборд Liquid Force Hiker Ако търсите ботуши с максимален контрол и отговор на движенията ви, този продукт е за вас. Формованите панели създават цялостната твърдост на автоматите, докато гъвкавите зони в горната и задната част, дават мобилност и комфорт.

  Намалена цена!
 • Автомати за кайт и уейкборд Liquid Force LFK Предизвикателство е да запазите леко тегло с трайна издръжливост. Свързването на LFK използва вградена система, която намалява теглото, без да жертва легендарната издръжливост на фирмата.

  Намалена цена!
 • Кайт дъска Liquid Force Boom 150 Изискванията към дъските за уейкстайл кайтбордисти и каране на паркове се различават значително от обикновената двупосочка. Ето защо, когато се заехме да проектираме Boom, искахме да черпим от дълбоката база знания на Liquid Force Wake. В крайна сметка те от години проектират специфични за парка дъски. Размер: 150 х 43.3см

  Намалена цена!
 • Кайт дъска Liquid Force Benchmark 137 Еластична и динамична със средна твърдост, проектирана с ефектен дизайн, дъската има мощен "поп", ниско тегло и е много подходяща, както за фристайл фигури, така и за каране на чоп. Размер: 137 х 41см

  Намалена цена!
 • Кайт за вълни с отлични фрирайд характеристики Откакто излезе този модел, неизменно е в топ класациите за кайтсърф екипировка. Използвани са последните олекотени материали 3-Ply, без да се губи от здравината му. Със своята ефективност, този кайт прави бързи завои и маневри и отлично катери срещу вятъра.

  Намалена цена!
 • Трапец за кайт и уиндсърф Liquid Force Arc син Подсилена външна и вътрешна конструкция, коланчета за настройка, система за закачане на осигурителният лиш. Щраймер за бързо откачане, натягане и заключване. Вграден нож за по-голяма безопаснот в екстремни ситуации. Предпазна плочка зад куката. Мемори пяна и меки кантове за по-голям комфорт.

  Намалена цена!
 • Автомати за уейкборд Liquid Force Trek 4D черни, закрити пръсти Бързо обуване и събуване, антишокова подметка, ергономична форма, прецизна настройка на захващането на стъпалото. Подвижната подложка Reflex, чрез която автоматите могат да се движат по улеите на дъската и да се прецени най-удобната позиция за каране ги прави идеални за парк

  Намалена цена!
 • Автомати за уейкборд от висок клас с несравнима гъвкавост и стил Liquid Force Trek 4D със закрити пръсти. Това е идеалната обувка за приключението ви този сезон. Изключителната 4D технология на LF ви дава прецизно регулиране на биндунгите и бърза реакция и контрол върху водата.

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 105 артикула