Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Намалена цена! Дамски панталон Hannah Softshell Meya II Anthracite - 1 Преглед отблизо

Дамски панталон Hannah Softshell Meya II Anthracite

Нов продукт

Дамският Softshell панталон Hannah Meya II

е направен от много фин AFT Double Wave softshell материал. Тази материя се отличава с голяма дишаемост и еластичност. Изключително удобен при по-голямо натоварване и преходи, панталона дава пълна свобода на движенията, като материята следва извивките на вашето тяло.

Повече детайли

Техническо описание

ВариацииЗа жени
СтилДълъг крачол

Повече информация

Този панталон не задържа влага, високо устойчив на триене и износване, материята е ветроупорна, транспортира влагата отвътре и я отблъсква отвън. Моделът Meya II е особено подходящ при дълги планински преходи, разходки и тичане в парка и всякакви дейности на открито. Има регулируема талия с колан, два предни джоба с висок клас ципове YKK, коленете са анатомично оформени, дължината на крачола може да се регулира чрез ластична връв със стопер, който е в долната част.

Softshell
Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

AFT Double Weave

AFT Double Weave is a single-layer functional material
with double technology of weaving. The external layer is
abrasion resistant, permanently waterproof and sufciently
windproof. The inside layer quickly transports body sweat to
the top layer to ensure excellent breathability

В същата категория има още 30 продукта: