Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Exocet

Един от водещите производители на SUP, уиндсърф дъски, платна, мачти, гикове и аксесоари. Голям избор на екипировка, олекотени и подсилени модели, създадени за да може да изстискате максимума от оборудването.

http://www.exocet-original.com/

за страница
Показване на 1 - 12 от 19 артикула
 • Пълен комплект уиндсърф Exocet Nano 155L, Sail 5.2м2. Дъската е с подсилена конструкция. Стабилна при каране на скорост, с дъно осигуряващо максимална лекота при завиване. Ултралеко платно от висок клас. При нужда елементите в комплекта могат да се променят.

  Намалена цена!
 • Пълен комплект уиндсърф Exocet Nano 155L, Sail 4.5м2. Дъската е с подсилена конструкция. Стабилна при каране на скорост, с дъно осигуряващо максимална лекота при завиване. Ултралеко платно от висок клас. При нужда елементите в комплекта могат да се променят.

 • Концепцията е може би най-иновативната при уиндсърф дъските Изцяло създадена за хората, които карат сърф през лятната си отпуска или просто за забавление. Този модел се отличава с меко, комфортно EVA покритие, може да се добави и система за лесно пренасяне (патентовани вградени колелца). Link са оборудвани с прибиращ се шверт и нормална финка в задната...

  Намалена цена!
 • Уиндсърф дъска Exocet Nano 155L Диапазон на покритие на дъската: фрирайд Дължина: 255см Широчина: 77см

  Намалена цена!
 • Лиш за SUP, каяк или хавайка Ascan Leash 8 black Свързва борда към вас и при случай на падане, го задържа наблизо.Удобен неопренов накрайник за захващане Висококачествено подсилено и гъвкаво въже Система за предотвратяване на усукването Въже (лиш) дължина: 244см

 • Въже Exocet Leash 8 foot (син) В случай на падане, борда винаги остава свързан за вас. Удобен неопренов накрайник за захващане Висококачествено подсилено и гъвкаво въже Система за предотвратяване на усукването Дължина: 244см

 • Exocet RF Foil Volume: 135L, 160L. Не е включена финка / фоил. Диапазон на покритие на дъската: рейс, слалом, хидрофойл.Тази дъска е създадена специално за каране на хидрофоил. Формата на носа е оформена така, че да не се губи скорост при случайно допиране на водата.

 • Пълен комплект уиндсърф Exocet Link 170L с гумирано покритие и шверт, гик, аксесоари и платно 5.2м2. Дъската е с олекотена конструкция и е покрита с EVA материя за максимален комфорт. При нужда има възможност за промяна на елементите в комплекта.

  Намалена цена!
 • Exocet X-WaveVolume 73L, 85L, 93L, 101L, 111L, 129L X-Wave е предвиден, както за малки евровълни, така и за класически океански вълни. Маневрен, скоростен и стабилен във въздуха Exocet X-Wave е идеален за променлив вятър и сайдшор условия. Новата финка е специално разработена да държи дъската стабилно при висока скорост.

 • Уиндсърф дъска Exocet U-Surf Volume 68L, 76L, 86L. Ултра лека, компактна, комфортна, пълен контрол, изключително бързо излиза на глисаж, стабилност във въздуха – това са основните характеристики на новия U-Surf. В комплекта са включени 3 финки и налъми. Диапазон на покритие на дъската: уейв.

 • Уиндсърф дъска Exocet Cross Pro В комплекта са включени финка и налъми. Диапазон на покритие на дъската: предимно фристайл-уейв/фрирайд с възможности за фристайл. Volume 84L, 94L, 104L, 114L

 • Cross SilverVolume 84L, 94L, 104L, 114L В комплекта са включени финка и налъми. Диапазон на покритие на дъската: предимно фристайл-уейв/фрирайд с възможности за фристайл. Компактна, комфортна, пълен контрол, изключително бързо излиза на глисаж – това са основните характеристики на новия Крос.

Показване на 1 - 12 от 19 артикула