Доставка и начини на плащане

Безплатна доставка на територията на Република България от спортен магазин Sunny eXtreme, намиращ се на адрес гр. София, ул. Галилео Галилей №20 получавате при следните условия:

  • Общата стойност на покупката да е над 100 лева, независимо от цената на всеки артикул в нея.
  • При по-обемни пратки, безплатните доставки се получават в уточнен с Вас офис на куриерска фирма, избрана според специфичните и условия.
  • Доставка до офис на куриерска фирма Спиди - срок на доставка един работен ден след обработка на поръчката. В редки случаи, когато населеното място е извън графика на куриерската фирма е възможно забавяне.
  • Експресна доставка, доставка с друг куриер, както и доставка с фиксиран час не е безплатна и е за сметка на клиента.

В условията за безплатна доставка НЕ влизат рекламации, замени, връщания и продукти за които е договорена цена, различна от продажната, както и продукти с намалени цени участващи в кампании.

За по-тежките (над 5кг) и обемни пратки доставката се извършва с куриер по наша преценка.

Срокове

Срокът на доставка зависи от наличността. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, стандартният срок за доставка на територията на Р България е до 2 работни дни, след обработка на поръчката. В редки случаи, когато населеното място е извън графика на куриерската фирма е възможно забавяне от тяхна страна. Цените и времето за доставка и транспорт зависят от обема, теглото, населеното място, както и дали има наложен платеж. Ако продуктът не може да бъде доставен, клиента ще бъде информиран за това. Съни Х3М ЕООД не носи вина и не дължи обезщетение за неизпълнение на сроковете за доставка по вина на превозвача.

Повреда при транспорт

Клиентът трябва да прегледа пратката в момента на доставката от куриера и, ако тя не отговаря на изискванията или има някакви забележки, да ни уведоми за това незабавно.

В случай, че констатирате дефект или повреда, в следствие на транспорта, е необходимо да изискате от куриера бланка, в която да запишете констатираните забележки и да запазите всички документи предоставени при доставката. По този начин Вие ще може да предявите претенция за рекламация в момента на доставката.
В противен случай ние не можем да приемем рекламация за стока, увредена по време на транспорт.

Цени

Ако имате поръчани повече от един продукт, цената на транспорта е сумарна за цялата доставка. Сумата за експресна доставка или доставка с фиксиран час се заплаща допълнително. Сумата за наложен платеж (около 1.5%) не влиза в цената на доставката, но остава за наша сметка!

Цените зависят от избраният от Вас начин за доставка. Ако например до офис на Спиди, цената е 6лв. същата услуга, но до офис на Еконт ще Ви струва 10лв.

Начини на плащане

Плащане при доставка (наложен платеж) - дължимата сума (покупка и доставка, ако не отговаряте на условията за безплатна доставка) се заплаща на куриера при получаване на пратката.

Плащане по банков път - превеждате сумата на покупката по банков път. При получаване на пратката дължите само цената на услугата на куриера, ако не отговаряте на условията за безплатна доставка.

Плащане на място в магазина може да бъде направено в брой, с ваучер, с кредитна или дебитна карта.

За всяка покупка получавате документ. В случай, че получите доставка без документ за покупка, трябва да ни уведомите в срок от 48ч. В случай, че не го направите, ще се счита, че такива са били предоставени.

Връщане и замяна

Връщането на стоки, замени и рекламации са за сметка на клиента, включително за върнатите продукти влизащи в условията за безплатна доставка. При връщане на продукт, закупен с условие за безплатна доставка, заплащате транспорта и куриерските такси (ако има такива) и в двете посоки.

За допълнителна информация: O899-998-594.