Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Bare

Bare - неопрени и неопренови аксесоари, ликри и екипировка за гмуркане.

Плавници, маски за гмуркане, шнорхели, стандартни, полусухи и сухи неопрени.

http://www.baresports.com

за страница
Показване на 1 - 12 от 25 артикула
 • 49 лв 59 лв

  Ниски обувки с анатомична форма за пълен комфорт Вулканизирана гумена подметка за защита на стъпалото във водата и извън водата. Копринено покритие, за допълнителна защита. Коланче за издърпване над петата, за по-лесно обуване и събуване на обувката. Моделът е подходящ както за мъже, така и за жени. Шити и подлепени шевове. Изключително лека обувка. За...

  49 лв 59 лв
  Намалена цена!
 • 89 лв 109 лв

  Bare Duo B Black черна рамка с черен силикон Двойно темперирано стъкло. Революционна система на закопчалката с бутон, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката. Уникална подвижна система на закопчалката, която следва движението на лицето. Предпазител на закопчалката от счупване при удар.

  89 лв 109 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Duo C Black черна с прозрачен силикон Водолазна маска с класически дизайн от две стъкла, мека и еластична безцветна силиконова рамка.Революционната закопчалка с бутон позволява лесно и бързо регулиране на стягането Уникално гъвкаво приспособление за закопчаване, което следи лицевите движения Малък обем за лесно почистване и по-широко зрително поле...

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Clear Titanium с рамка в цвят титан Усъвършенствана система на закопчалката с бутон за натискане, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката за затягана и в двете посоки.Уникална подвижна закопчалка, която следва движението на лицето и допринася за допълнителният комфорт при ползване

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Blue синя Компактен модел, специално създаден за хора с малки лица, жени и деца. Високо качество на изработка без компромиси. Добре уплътняваща рамка, механизъм за затягане и лесно отпускане и здраво темперирано стъкло.

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Bare Duo Compact Pink с прозрачен силикон Специално създадени за жени и деца, с компактен обем и висок клас силикон за максимално прилепване към лицето.Двойно темперирано стъкло.Лесно регулиране на каишката посредством палец.

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Неопренов костюм детски Bare Sprint Grey Детски неопрен за деца от 1 до 6 години с дебелина 1.5мм. Осигуряващ топлина и в същото време има пълна ултравиолетова защита UPF50+. Детето ви е предпазено от слънчево изгаряне, а при по-дълъг престой във водата е предпазено и от изстиване. Подходящ за плуване в открити или закрити водоеми и басейни.

  59 лв
 • 189 лв 249 лв

  Неопренов костюм дамски Bare Sport с къси ръкави Еластичен неопрен, втален и добре прилягащ по тялото. Зони със специална по-разтеглива материя за повече свобода при движението. Плоски шевове.

  189 лв 249 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Неопренов костюм Bare Sprint Pink. Sprint е детски неопрен с размери за деца от 1 до 5 години. Материя: Неопрен с дебелина 1.5мм по тялото, който осигурява топлина и в същото време има пълна ултравиолетова защита. Подходящ за плуване в открити или закрити водоеми и басейни. UV 50+, предпазва от UV-A и UV-B слънчеви лъчи.

  59 лв
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Bare Duo Compact Yellow с прозрачен силикон Специално създадени за жени и деца.Двойно темперирано стъкло.Лесно регулиране на каишката посредством бутон.

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв 120 лв

  Блуза чилгард Bare оранжева Комбинация която препазва от студ и пълна UVA и UVB защита. Материята предпазва и от вятър. Моментално извежда влагата извън тялото. 100% плоски и удобни шевове. Може да се използва и като термо-блуза за ски и сноуборд или други видове спорт.

  49 лв 120 лв
  Намалена цена!
 • 69 лв

  Неопрен детски Bare Dolphin с плаваеми сменяеми панели Dolphin е детски неопренов костюм с размери за деца от 1 до 6 години с вградени плаваеми панели, които помагат на детето да се задържи над водата. Подходящ и за ползване в басейн. Материя: Ликра по тялото, която осигурява топлина и в същото време има пълна ултравиолетова защита.

  69 лв
Показване на 1 - 12 от 25 артикула