Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Bare

Bare - неопрени и неопренови аксесоари, ликри и екипировка за гмуркане.

Плавници, маски за гмуркане, шнорхели, стандартни, полусухи и сухи неопрени.

http://www.baresports.com

за страница
Показване на 1 - 12 от 27 артикула
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Bare Duo Compact Yellow с прозрачен силикон Специално създадени за жени и деца.Двойно темперирано стъкло.Лесно регулиране на каишката посредством бутон.

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 99 лв 115 лв

  Маска за гмуркане Bare Frameless Clear с цяло стъкло и прозрачен силикон Едни от най-добрите маски на фирмата с двойно темперирано стъкло.Революционна система на закопчалката с бутон с натискане, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката.Уникална подвижна система на закопчалката, която се върти заедно с движението на лицето и предпазва закопчалката...

  99 лв 115 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Ниски обувки с анатомична форма за пълен комфорт Вулканизирана гумена подметка за защита на стъпалото във водата и извън водата. Копринено покритие, за допълнителна защита. Коланче за издърпване над петата, за по-лесно обуване и събуване на обувката. Моделът е подходящ както за мъже, така и за жени. Шити и подлепени шевове. Изключително лека обувка. За...

  59 лв
 • 10 лв

  Каишка за маска Bare Каишка за маска за гмуркане, направена от висококачествен силикон. Цената е за един брой. Налични цветове черно и прозрачно.

  10 лв
 • 5 лв

  Закопчалка за маска Bare Закопчалка за маска за гмуркане, направена от висококачествена пластмаса. Цената е за един брой. Налични цветове черно и прозрачно.

  5 лв
 • 3 лв

  Държач за шнорхел Bare който може да се вземе в комплект с клипс за шнорхел, но може да се купи и отделно. Посочената цена е само за държача.

  3 лв
 • 89 лв 109 лв

  Bare Duo B Black черна рамка с черен силикон Двойно темперирано стъкло. Революционна система на закопчалката с бутон, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката. Уникална подвижна система на закопчалката, която следва движението на лицето. Предпазител на закопчалката от счупване при удар.

  89 лв 109 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Duo C Black черна с прозрачен силикон Водолазна маска с класически дизайн от две стъкла, мека и еластична безцветна силиконова рамка.Революционната закопчалка с бутон позволява лесно и бързо регулиране на стягането Уникално гъвкаво приспособление за закопчаване, което следи лицевите движения Малък обем за лесно почистване и по-широко зрително поле...

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Clear Titanium с рамка в цвят титан Усъвършенствана система на закопчалката с бутон за натискане, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката за затягана и в двете посоки.Уникална подвижна закопчалка, която следва движението на лицето и допринася за допълнителният комфорт при ползване

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Blue синя Компактен модел, специално създаден за хора с малки лица, жени и деца. Високо качество на изработка без компромиси. Добре уплътняваща рамка, механизъм за затягане и лесно отпускане и здраво темперирано стъкло.

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 99 лв

  Маска за гмуркане Bare Duo Compact Pink с прозрачен силикон Специално създадени за жени и деца, с компактен обем и висок клас силикон за максимално прилепване към лицето.Двойно темперирано стъкло.Лесно регулиране на каишката посредством палец.

  79 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Неопренов костюм детски Bare Sprint Grey Детски неопрен за деца от 1 до 6 години с дебелина 1.5мм. Осигуряващ топлина и в същото време има пълна ултравиолетова защита UPF50+. Детето ви е предпазено от слънчево изгаряне, а при по-дълъг престой във водата е предпазено и от изстиване.

  59 лв
Показване на 1 - 12 от 27 артикула