Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Категории

Нови продукти

Списък на продуктите по производители Bare

Bare - неопрени и неопренови аксесоари, ликри и екипировка за гмуркане.

Плавници, маски за гмуркане, шнорхели, стандартни, полусухи и сухи неопрени.

http://www.baresports.com

за страница
Показване на 1 - 12 от 29 артикула
 • Ниски обувки с анатомична форма за пълен комфорт Вулканизирана гумена подметка за защита на стъпалото във водата и извън водата. Копринено покритие, за допълнителна защита. Коланче за издърпване над петата, за по-лесно обуване и събуване на обувката. Моделът е подходящ както за мъже, така и за жени. Шити и подлепени шевове. Изключително лека обувка. За...

 • Неопренов костюм дамски Bare Sport с къси ръкави. Еластичен неопрен, втален и добре прилягащ по тялото. Зони със специална по-разтеглива материя за повече свобода при движението. Плоски шевове.

  Намалена цена!
 • Неопренов костюм къс мъжки Bare Sport. Еластичен и добре прилягащ по тялото. Зони със специална по-разтеглива материя за повече свобода при движението. Плоски шевове.

  Намалена цена!
 • Неопрен дълъг мъжки Bare Sport Мъжки неопрен с дълги ръкави и крачоли. Еластичен, лек и добре прилягащ по тялото. Зони със специална по-разтеглива материя за повече свобода при движението. Плоски шевове.

  Намалена цена!
 • Bare Sprint Blue е детски неопренов костюм с размери за деца от 1 до 6 години. Неопрен с дебелина 1.5мм около торса, който осигурява топлина. Ръкавите и страничната част на неопрена са от ликра, което осигурява максимална свобода на движение и осигурява по-голяма разтегливост така, че детето да може да носи този неопрен поне 2 години и в същото време има...

 • Маска за гмуркане Bare Duo Compact Yellow с прозрачен силикон Специално създадени за жени и деца.Двойно темперирано стъкло.Лесно регулиране на каишката посредством бутон.

  Намалена цена!
 • Маска за гмуркане Bare Frameless Clear с цяло стъкло и прозрачен силикон Едни от най-добрите маски на фирмата с двойно темперирано стъкло.Революционна система на закопчалката с бутон с натискане, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката.Уникална подвижна система на закопчалката, която се върти заедно с движението на лицето и предпазва закопчалката...

  Намалена цена!
 • Каишка за маска Bare Каишка за маска за гмуркане, направена от висококачествен силикон. Цената е за един брой. Налични цветове черно и прозрачно.

 • Закопчалка за маска Bare Закопчалка за маска за гмуркане, направена от висококачествена пластмаса. Цената е за един брой. Налични цветове черно и прозрачно.

 • Държач за шнорхел Bare който може да се вземе в комплект с клипс за шнорхел, но може да се купи и отделно. Посочената цена е само за държача.

 • Bare Duo B Black черна рамка с черен силикон Двойно темперирано стъкло. Революционна система на закопчалката с бутон, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката. Уникална подвижна система на закопчалката, която следва движението на лицето. Предпазител на закопчалката от счупване при удар.

  Намалена цена!
 • Duo C Black черна с прозрачен силикон Водолазна маска с класически дизайн от две стъкла, мека и еластична безцветна силиконова рамка. Революционната закопчалка с бутон позволява лесно и бързо регулиране на стягането Уникално гъвкаво приспособление за закопчаване, което следи лицевите движения Малък обем за лесно почистване и по-широко зрително поле...

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 29 артикула