Намалена цена! Мъжко яке за ски и сноуборд Hannah Boone Anthracite/Fiery red - 1 Преглед отблизо

Мъжко яке за ски и сноуборд Hannah Boone Anthracite/Fiery red

Нов продукт

Мъжко яке за ски и сноуборд Hannah Boone

Якето Hannah Boone e направено от водонепромoкаема и дишаща материя с мембрана Restex 8 000. Оборудвано е с джоб за очила, джоб за лифт карта, сваляща се качулка, вентилационна система, подлепени шевове и еластичен колан против проникването на сняг и вятър. Ръкавите завършват с регулируем маншет с велкро лента. Подплатено е с Duratherm топлоизолация.

Повече детайли

289 лв

-131 лв

420 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа мъже
СтилСки и сноуборд

Повече информация

Якето Boone има oбщо пет външни джоба с ципове, оборудвано е с два горни джоба за очила, телефон, или документи и един на левия ръкав за лифт карта. Има и вътрешен джоб за ски маска и вътрешен аудио джоб с цип.

Restex 8 000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

Duratherm е термоизолация с полиестерни фибри, предназначен за термозащита на спортни дрехи.
Има отлична мемори форма и висока способност за изпълване и гъстота. Осигурява надеждна защита в студена и мокра среда. Осигурява оптимална термо защита и комфорт при зимни спортове и всекидневна употреба.

В същата категория има още 30 продукта: