Мъжко Softshell яке Hannah Sawney Turkish tile

Нов продукт

Мъжко яке Hannah Sawney Turkish tile

Спортно яке, което е изключително подходящо за трекинг, спортно бягане, планински преходи и други дейности на открито. Използван материал - AFT Double Weaves с мембрана Resstex 8000, гарантиращ устойчивост на вятър и водонепропускливост. Якето е силно дишащо и еластично, даващо пълна свобода на движенията.

Повече детайли

198 лв

-42 лв

240 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа мъже

Повече информация

Има анатомично оформени ръкави и регулируема качулка. Якето Hannah Sawney има два странични джоба с цип, два вътрешни и един на ръкава за лифт карта.

Размер XXL е с оранжеви ципове.

AFT Double Weave
AFT Double Weave е еднослойна функционална материя с двойна технология на тъкане. Външният слой е устойчив на износване, водоустойчив и ветроупорен. Вътрешния слой транспортира влагата произведена от тялото навън.

Resstex 8 000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

Path: > > > Мъжко Softshell яке Hannah Sawney Turkish tile

В същата категория има още 30 продукта: