Страницата използва cookies. С използването ѝ Вие се съгласявате с тяхната употреба. Изображенията са информативни и не представляват реална снимка на конкретния продукт.

Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Намалена цена! Мъжко яке за ски и сноуборд Hannah Stand Преглед отблизо

Мъжко яке за ски и сноуборд Hannah Stand

Нов продукт

Мъжко яке за ски и сноуборд Hannah Stand

Мъжкото яке Hannah Stand е с джоб за лифт карта и ластичен колан против проникването на сняг на кръста. Има регулируема качулка и подлепени основни шевове. Якето има мембрана DryPeak 6000, което не пропуска вода и вятър и в същото време изпарява влагата отвътре навън.

Повече детайли

Повече информация

С изолационните панели Duratherm, якето е отличен избор за дейности на открито.

Якето Stand има общо четири стратегически разположени външни джоба с ципове, оборудвано е с два горни джоба за лифт карта, очила, телефон, или документи. Има и един вътрешен джоб с цип.

Drypeak е микропореста полиуретанова перманентна импрегнация с добре балансирано съотношение водоустойвост и дишаемост. Материалите които осигуряват тази импрегнация са подходящи за спортове на открито, където защитата от сняг и дъжд са от първостепенно значение.

Duratherm е полиестерен полар, предназначен за термо изолация на спортни дрехи. Има отлична мемори форма и висока способност за изпълване и гъстота. Осигурява надеждна защита в студена и мокра среда. Осигурява оптимална термо защита и комфорт при зимни спортове и всекидневна употреба.

В следната категория има още 30 продукта: