Намалена цена! Дамско Softshell яке Hannah Elle Virtual pink - 1 Преглед отблизо

Дамско Softshell яке Hannah Elle Virtual pink

Нов продукт

Дамско зимно Softshell яке Elle Virtual pink

подходящо за туризъм и други спортове. Якето е оборудвано с висококачествена Restex мембрана, която е устойчива на дъжд и мокър сняг отвън и отлично проветрение отвътре. Материалът работи надеждно в студена и влажна среда. Ширината на долният ръб може да се регулира. Якето е удобно, ергономично, анатомично оформено за естествена свобода на движение.

Повече детайли

139 лв

-111 лв

250 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа жени

Повече информация

 Ръкавите са завършени с велкро закопчаване.

  • Мембрана: Resstex 8000
  • Материал: Полиестер
  • Дишаемост: 8000 g/m2/24h
  • Воден стълб: 8000

Softshell е високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

Restex 8000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

В същата категория има още 30 продукта: