Намалена цена! Дамско яке Hannah Softshell Shawn Hot coral - 2 Преглед отблизо

Дамско яке Hannah Softshell Shawn Hot coral

Нов продукт

Еластичното Softshell яке Shawn със спортна кройка Shawn, гарантира максимум комфорт при всякакъв вид дейности на открито. Якето е универсално, не пропуска вятър и вода и е допълнително подобрено с мембраната Resstex 8000. Подходящо за всякакво време с регулируема качулка, може лесно да се откопчава след дъжд. Якето е леко, удобно, водоустойчиво, ветроустойчиво и с дишаща мембрана.

Повече детайли

98 лв

-162 лв

260 лв

Техническо описание

ВариацииЗа жени

Повече информация

Якето Shawn има два външни джоба с ципове, джоб на левия ръкав за лифт карта и четири вътрешни разтегателни джоба за очила, маска за ски, телефон.

Softshell
Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

Resstex 8 000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

В същата категория има още 30 продукта: