Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Намалена цена! Якета - Дамско яке Hannah Softshell Shawn Hot coral Преглед отблизо

Дамско яке Hannah Softshell Shawn Hot coral

Нов продукт

Еластичното Softshell яке Shawn със спортна кройка Shawn, гарантира максимум комфорт при всякакъв вид дейности на открито. Якето е универсално, не пропуска вятър и вода и е допълнително подобрено с мембраната Resstex 8000. Подходящо за всякакво време с регулируема качулка, може лесно да се откопчава след дъжд. Якето е леко, удобно, водоустойчиво, ветроустойчиво и с дишаща мембрана.

Повече детайли

Техническо описание

ВариацииЗа жени

Повече информация

Якето Shawn има два външни джоба с ципове, джоб на левия ръкав за лифт карта и четири вътрешни разтегателни джоба за очила, маска за ски, телефон.

Softshell
Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

Resstex 8 000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

В следната категория има още 30 продукта:

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки