Намалена цена! Дамско Softshell яке Hannah Casia Poison green - 1 Преглед отблизо

Дамско Softshell яке Hannah Casia Poison green

Нов продукт

Дамско Softshell яке Hannah Casia зелено

Еластичното Softshell яке със спортна кройка Casia, гарантира максимум комфорт при всякакъв вид дейности на открито. Якето е универсално, не пропуска вятър и вода и е допълнително подобрено с мембраната Resstex 8000.

Якето Casia има три външни джоба с ципове, два големи и един горен за лифт карта, два дълбоки, разтегателни вътрешни джоба за маска за ски, очила, телефон или документи.

Повече детайли

95 лв

-155 лв

250 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа жени

Повече информация

Softshell

Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

Resstex 8 000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

Path: > > > Дамско Softshell яке Hannah Casia Poison green

В същата категория има още 30 продукта: