Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Намалена цена! Якета - Дамско яке Hannah Softshell Casia Bright rose Преглед отблизо

Дамско яке Hannah Softshell Casia Bright rose

Нов продукт

Дамско яке Hannah Softshell Casia bright rose

Еластичното Softshell яке със спортна кройка Casia, гарантира максимум комфорт при всякакъв вид дейности на открито. Якето е универсално, не пропуска вятър и вода и е допълнително подобрено с мембраната Resstex 8000.

Повече детайли

Повече информация

Якето Casia има три външни джоба с ципове, два големи и един горен за лифт карта, два дълбоки, разтегателни вътрешни джоба за маска за ски, очила, телефон или документи.

Softshell
Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

Restex 8 000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

В следната категория има още 30 продукта:

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки