Дамско яке с мембрана Regatta Oklahoma

Нов продукт

Дамско туристическо яке Regatta Oklahoma

Този модел е истински шедьовър, който ще задоволи всеки планински ентусиаст, дори и най-взискателните. Изработено изцяло от разтеглив материал за да не ограничава движенията.

Водоустойчива Rainproof Isotex® Stretch® мембрана, която предпазва от дъжд и позволява на кожата да диша. Това е една от най-добрите мембрани с 15000мм воден стълб. Високата дишаемост от 10000 g / m2 / 24 ще позволи на кожата ви да диша и бързо да транспортира излишната влага навън. Мембраната Isotex® също е ефективна защита срещу студен вятър.

Всичко това ще ви помогне, повече да не се тревожите за капризното време.

Производител: Regatta Великобритания

Повече детайли

169 лв

-100 лв

269 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа жени

Повече информация

В допълнение към силно разтегливия материал, кройката също заслужава внимание. Това е типично спортна, вталена кройка. За по-голямо удобство тук са използвани и ергономично оформени ръкави, които ще ви позволят повече свобода на движение. Освен това има и сгъваема и напълно регулируема 3D качулка.

Якето има два долни джоба с цип. Те са леко повдигнати, така че лесно можете да закопчаете колана на ханша от раницата и не блокирате достъпа до джобовете.

Вентилационни ципове под мишниците. Ако имате по-висока телесна температура и често срещания проблем с прегряването, ще останете доволни от незаменимите за тези ситуации вентилационни ципове. Можете да ги разкопчаете по всяко време и да осигурите по-голяма циркулация на въздуха на това критично място.

Path: > > > Дамско яке с мембрана Regatta Oklahoma

В същата категория има още 30 продукта: