Чорапи Relax за ски и сноуборд с мериносова вълна Alpine RSO31A

Нов продукт

Чорапи Relax за ски и сноуборд с мерино Alpine RSO31A

Висококачествени високи чорапи за ски и сноуборд.
Материята от която са направени чорапите е дишаща, бързо-съхнеща, еластична и топла. За още повече топлина и комфорт съдържат мериносова вълна. Пропускат влагата навън и държат краката сухи при спорт и имат стабилна форма.

Повече детайли

29 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа жени
СтилСки и сноуборд

Повече информация

Състав: Мериносова вълна, полиамид, акрил, полипропилен

  • *Ергономичен дизайн ERGO FIT
  • *Еластична лента FLEXI GRIP
  • *Защита на пищяла G-FORCE
  • *Подсилване на глезена PRO PAD
  • *Защита на ахилесовото сухожилие WRAP-X
  • *Плосък шев при пръстите
  • *Подсилени в областта на петите и зоната около нея - устойчиви на износване и удобни
  • *Мериносова вълна: топла, анти-бактериална, дишаща, мека


ERGO FIT
Ергономичният дизайн ERGO FIT се приспособява към индивидуалната форма на всеки крак чрез точно разпределение на еластична материя в различните зони, затова чорапите не се свличат и усукват по време на активна дейност. По този начин прилягат перфектно по формата на краката. Съвременната анатомична конституция подобрява ефективността на чорапте.

FLEXY GRIP
Удобна еластична лента отгоре държи чорапа здраво/добре, поради високата си разтегливост. Това гарантира свободно и уверено движение на мускулите.

G-FORCE
Пищяла е изложен на максимално напрежение. С всеки завой натиска се променя от най-висок до най-нисък. Прецизно поставената подобрена защита на G-FORCE е разработена въз основа на познанията за силата на напрежението, върху което са изложени откритите участъци на пищяла. Защитната структура възстановява енергията, поддържа стабилността и производителността.

PRO PAD
Изключително натоварените части на краката включват и глезена. Омекотената част, разположена в деликатната зона на глезена, ефективно намалява натиска, без да ограничава движението.

WRAP-EX
Използвайки подсилена конструкция и устойчиви на износване материали в чувствителната зона на ахилесовото сухожилие, е създадена защита за една от най-уязвимите части на краката.

FLAT SEAM
Използвайки съвременна технология за производство на чорапи, е постигнат изключителен комфорт. За да се предотвратят неприятните неравности, е използван допълнителен плосък дизайн на шева, който значително намалява риска от изприщване и нараняване на пръстите при интензивно каране.

MERINO
Мериносовата вълна е по-лека, фина и по-удобна за носене от обикновената вълна. Естествените свойства на MERINO вълната не могат се сравняват с никоя друга материя. Въпреки това, запазва положителните характеристики на обикновената вълна, като бързо абсорбиране на влага, дишаемост и способността да затопля дори и в мокро състояние. През лятото охлажда, през зимата затопля. Дори при продължителна употреба може да предотврати развитието на бактерии и да предотврати появата на неприятни миризми.

Path: > > > Чорапи Relax за ски и сноуборд с мериносова вълна Alpine RSO31A

В същата категория има още 26 продукта: