Детски чорапи за ски и сноуборд Relax Happy RSO35B

Нов продукт

Детски чорапи за ски и сноуборд Relax RSO35B

Това са едни изключително меки и комфортни чорапи, които поддържат топлината чрез така наречените въздушни джобове. Удобна еластична лента FLEXI GRIP задържа чорапа здраво на крака дори по време на интензивно и енергично движение. Укрепването SOLE PAD в областта на пръстите и петите, изработено от полиамид, гарантира трайността на чорапа.

Забавният дизайн ще се хареса на всеки малък скиор.


Състав: 67% акрил, 32% полиамид, 1% еластан

Повече детайли

19 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииУнисекс
СтилСки и сноуборд

Повече информация

FLEXY GRIP
Удобна еластична лента отгоре държи чорапа здраво/добре, поради високата си разтегливост. Това гарантира свободно и уверено движение на мускулите.


TERRY
Детските чорапи трябва да съдържат най-доброто от чорапи за възрастни, като същевременно спазват факта, че са създадени точно за деца. Детското тяло не обработва терморегулацията така добре както при възрастните, затова сме склонни да обличаме децата по-топло. При изработката на чорапи за деца и юноши Relax набляга върху тази специфика и използва много удобен текстил TERRY с двуслойна структура от увеличен брой неизрязани кръгообразни нишки, които създават така наречените въздушни джобове и по този начин поддържат краката на малкият скиор в приятна топлина.

Path: > > > Детски чорапи за ски и сноуборд Relax Happy RSO35B

В същата категория има още 26 продукта: