Детски чорапи Relax за ски и сноуборд с мериносова вълна Thunder RSO36

Нов продукт

Детски чорапи Relax за ски и сноуборд с мерино Thunder RSO36

Ски чорапите THUNDER (зелен неон) за малки ентусиасти отговарят на най-високите изисквания за функционални материали. Подсилени в критичните зони, които са подложени на най-силен натиск и напрежение при активно каране.

Повече детайли

19 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииУнисекс
СтилСки и сноуборд

Повече информация

Изработени от материя, със специфична структура създадена специално за деца, която поддържа отлична температура, като задържа топлината произведена от тялото и извежда излишната влага.

Състав: Мериносова вълна, полиамид, акрил, еластан

  • Отлична терморегулация MICROCLIMATIC
  • Ергономичен дизайн ERGO FIT
  • Еластична лента FLEXI GRIP
  • Защита на пищяла G-FORCE
  • Защита на ахилесовото сухожилие WRAP-X
  • Плосък шев при пръстите
  • Подсилени в областта на пръстите и петите и зоната около тях - устойчиви на износване и удобни
  • Мериносова вълна: топла, бактериостатична, дишаща, мека
  • Мекият текстил TERRY поддържа топлина във въздушни джобове

MICROCLIMATIC
Чрез използването на уникална комбинация от функционални материали са постигнати отлични терморегулационни свойства. Чорапите затоплят при ниски температури и отделят излишната топлина и влага при високи температури. Това гарантира идеалния микроклимат в ски обувката, кракът не прегрява и е достатъчно защитен срещу ниски температури.

ERGO FIT
Ергономичният дизайн ERGO FIT се приспособява към индивидуалната форма на всеки крак чрез точно разпределение на еластична материя в различните зони, затова чорапите не се свличат и усукват по време на активна дейност. По този начин прилягат перфектно по формата на краката. Съвременната анатомична конституция подобрява ефективността на чорапте.

FLEXY GRIP
Удобна еластична лента отгоре държи чорапа здраво/добре, поради високата си разтегливост. Това гарантира свободно и уверено движение на мускулите.

G-FORCE
Пищяла е изложен на максимално напрежение. С всеки завой натиска се променя от най-висок до най-нисък. Прецизно поставената подобрена защита на G-FORCE е разработена въз основа на познанията за силата на напрежението, върху което са изложени откритите участъци на пищяла. Защитната структура възстановява енергията, поддържа стабилността и производителността.

WRAP-EX
Използвайки подсилена конструкция и устойчиви на износване материали в чувствителната зона на ахилесовото сухожилие, е създадена защита за една от най-уязвимите части на краката.

FLAT SEAM
Използвайки съвременна технология за производство на чорапи, е постигнат изключителен комфорт. За да се предотвратят неприятните неравности, е използван допълнителен плосък дизайн на шева, който значително намалява риска от изприщване и нараняване на пръстите при интензивно каране.

MERINO
Мериносовата вълна е по-лека, фина и по-удобна за носене от обикновената вълна. Естествените свойства на MERINO вълната не могат се сравняват с никоя друга материя. Въпреки това, запазва положителните характеристики на обикновената вълна, като бързо абсорбиране на влага, дишаемост и способността да затопля дори и в мокро състояние. През лятото охлажда, през зимата затопля. Дори при продължителна употреба може да предотврати развитието на бактерии и да предотврати появата на неприятни миризми.

TERRY
Детските чорапи трябва да съдържат най-доброто от чорапи за възрастни, като същевременно спазват факта, че са създадени точно за деца. Детското тяло не обработва терморегулацията така добре както при възрастните, затова сме склонни да обличаме децата по-топло. При изработката на чорапи за деца и юноши Relax набляга върху тази специфика и използва много удобен текстил TERRY с двуслойна структура от увеличен брой неизрязани кръгообразни нишки, които създават така наречените въздушни джобове и по този начин поддържат краката на малкият скиор в приятна топлина.

Path: > > > Детски чорапи Relax за ски и сноуборд с мериносова вълна Thunder RSO36

В същата категория има още 26 продукта: