Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Каталог

Активирани филтри:
  Производител

  Промоции

  Нови продукти

  Чанти и сакове

  Чанти, раници, портмонета и сакове. Чантички през кръст или рамо. Калъфи за пътуване с място за пари и документи.

  Чанти и сакове Съдържа 8 продукта.

  Показване на 1 - 8 от 8 артикула
  • Чанта калъф за документи и пари при пътуване Intercity. материал: Polyester размер: 14 x 20,5 cm

  • Портмоне Alpine Pro Bruk

  • Мъжка чанта Hannah Hitch Практичната пътна чанта Hannah Hitch е идеално решение за съхранение на най-важните неща които носите в джоба си. Чантата е подходяща за съхранение на документи, телефон, малък фотоапарат, портмоне. Голямо предимство има регулируемата и сменяема презрамка, както и опцията за закачане за колан.

  • Портмоне Hannah Miser Портмонето Hannah Miser е изключително практично и удобно. Направено е от много здрав и издръжлив материал. Има джоб за монети с цип, джоб за банкноти, разделител за карти и прозрачен джоб за документи.

  • Портмоне Hannah Nipper Портмонето Hannah Nipper е изключително практично и удобно. Направено е от много здрав и издръжлив материал. Портмонето е снабдено с удобен органайзер, и е с малки размери , така че да може да се побере в джоба ви. Има джоб за монети с цип, джоб за банкноти, разделител за карти и прозрачен джоб за документи.

  • Чанта Hannah XC5 Чантата Hannah XC5 е изключително удобна и практична. Оборудвана е с два големи, основни джоба, малък преден джоб с цип и регулируем колан. Има достатъчно обем, за да побере най-важните ви неща. За допълнително затягане има две каишки които минават през двата предни джоба.

  Показване на 1 - 8 от 8 артикула
  Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки