Херметични калъфи и чанти

Филтър

Производител

Нови продукти

Херметични калъфи и чанти

Херметични калъфи и чанти

Подходящи за защита от вода и прах на телефон, документи, радиостанции, лаптоп или GPS. Големи херметични сакове с обем до 100Л с презрамки. Може да сложите багаж, който да остане сух в плавателният съд или мокрите неопрени и дрехи за да не се изтичат в колата

Херметични калъфи и чанти Съдържа 8 продукта.

Показване на 1 - 8 от 8 артикула
 • 39 лв

  6 литров херметичен калъф с цилиндрична форма Предния панел е прозрачен, за да може да се вижда съдържанието. Материята е изключително здрава, подходящ за много и различни дейности. Може да се използва за прибиране на мокрите аксесоари в багажа, както и да съхранявате сухите, когато сте на вода. Отваря се и се затваря много лесно. Има плаваемост и не потъва.

  39 лв
 • 19 лв

  Херметичен калъф Dry Case Може да се сложи телефон, PDA, пари и др. неща. Не пропуска вода и може да се говори по телефона през калъфа и да се борави по тъчскрийна на апарата. Подходящо и за плаж, за да не се пълни телефона с пясък.  Могат да се правят снимки през него.

  19 лв
 • 49 лв

  15 литровия калъф има цилиндрична форма Предния панел е прозрачен, материята на целия калъф е изключително здрава и е подходящ за различни форми на спорт. Може да се използва за мокри аксесоари в колата или да съхранявате сухите, когато сте в лодка. Херметичната чанта се отваря и затваря лесно.

  49 лв
 • 55 лв

  30л херметичен калъф на GUL има цилиндрична форма. Прозрачен преден панел за да се вижда съдържанието в него. Здрав материал, устойчив на повреди и корозия. Лесно закопчаване и възможност да се носи през рамо.

  55 лв
 • 98 лв

  50л чанта с презрамка и цилиндрична форма Сухата торба не се ограничава само до запазване на водата, но също така спомага за запазването от пясък, прах и мръсотия, което я прави идеален спътник за всякакви дейности на открито, като туризъм, каране на ски, пътешествия с лодки или колоездене.

  98 лв
 • 59 лв

  Херметична чанта без презрамки. Дръжте нещата си сухи с 50 литровата чанта-херметичен калъф на GUL. Независимо дали сте на открито или по време на дъждовен ден или се наслаждавате на почивката си на яхта, калъфа ще запази вашето облекло, електроника или други ценности безопасни и сухи.

  59 лв
 • 35 лв

  Практична херметична чанта 5L Dry Bag Mатерията на целия херметичен калъф е здрава и мека, подходящ за различни спортове и ежедневна употреба. Може да се използва за мокри аксесоари или да запазите сухите, когато сте в лодка. Отваря се и се затваря много лесно.

  35 лв
 • 37 лв

  GUL 4L Vapor Light Weight Dry Bag Mатерията на целия калъф е изключително здрава и е подходящ за много различни форми на спорт. Може да се използва за съхраняване на документи, телефони, пари и друга електроника, когато сте в лодка. Отваря се и се затваря много лесно. Много лека и здрава чанта.

  37 лв
Показване на 1 - 8 от 8 артикула