Употребявано Wing крило Zeeko Ypsilon V2 4.0

Употребяван

Zeeko Ypsilon V2 - добро състояние

Въпреки, че това е нов спорт, в уингфойла бързо се напредва и за малко време достигате от начинаещ, до ниво експерт. Тази бърза трансформация налага да се разработи крило, не само подходящо за първи стъпки, но и за следващите етапи на развитие.

Използваните високотехнологични материали, заедно с нововъведенито за Y-образна лата, прави крилото изключително подходящо за тези цели.

Повече детайли

890 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидWing и хидрофойл

Повече информация

Уинг е най-новият от бордовите спортове. Снабдени с крило, дъска и фойл, може да карате по вълните или във водоеми, недостъпни за кайтсърф.

Ypsilon е крило, насочено към фрирайд и висока производителност. Благодарение на централната си Y-образна надуваема конструкция, структурата е стабилна, не се деформира при силен вятър и управлението на тягата е незабавно. Несравним контрол, дори и при големи аномалии на вятъра. Тази структура позволява иновативно разположение на дръжките, ергономично оптимизирани и улесняващи боравенето.

Проектирано с два идеално разположени прозореца, за да могат да се оглеждате по всяко време, без да се налага да повдигате крилото над главата.

Благодарение на своята Y структура, за постигане на същата твърдост, се помпа с по-ниско налягане. Това намалява напрежението и износването на шевовете и увеличава живота на крилото.

Концепцията Y-PSILON, се дефинира от една централна лата, която е разделена в предната част на крилото (образува Y форма). Така се постигат следните ефекти:

  • По-твърда форма: по-добър обхват, повече контрол, подобрена реакция, по-ефективно изпомпване.
  • Оптимално позициониране на дръжките в предната зона: На класическите крила дръжките са разположени в централната част на крилото. Тази позиция затруднява преместването му (например преминаване над главата) и контрола при силен вятър и улеснява прихващането при завоите, защото ръцете ви вече не се припокриват по време на маневри.
  • Намаляване на налягането: Крилата обикновено нямат стабилна форма, следователно те трябва да бъдат напомпани силно, за да имат добро поведение в голям обхват. Шевовете са подложени на прекалено голямо напрежение и след известно време класическо крило може да се пръсне. Благодарение на по-високата твърдост на Ypsilon, не е необходимо да се надува крилото до повече от 5-6psi (6psi за 4m и 5psi за 6 и 8m).

В крилото са концентрирани много технологии. Твърдостта на Ypsilon и иновативният му дизайн позволяват да се използва както на вълни, така и върху гладка вода. Дръжките са удължени и така може по-прецизно да се позиционирате при промяна на условията. Тези, които обичат да карат на вълни, скачат и да се движат бързо, ще оценят неговите възможности.

  • Оптимизиран дизайн за всякаква повърхност
  • Надуваема конструкция от една точка
  • Допълнителен клапан за бързо изпускане
  • Централна разделена Y-образна лата (нововъведение от Zeeko)
  • Spi TEIJIN double ripstop ultra résistant
  • Само 4 дръжки (2 за предната ръка и 2 за задната ръка)
  • Доставя се с транспортна чанта и лиш
Path: > > Употребявано Wing крило Zeeko Ypsilon V2 4.0

В същата категория има още 30 продукта: