Wing дъска HB SurfWing Quest

Нов продукт

Wing дъска HB SurfWing Quest

Плътната Armacell зона спомага за еднородната твърдост на дъската и осигурява ненадминато усещане за отзивчивост. Композитната структура позволява дъската да бъде много лека и здрава. Проектирана с US foil box, за прецизна настройка и съвместимост с повечето хидрофойл системи на пазара. С грижа за околната среда са използвани изцяло рециклирани материали.

Повече детайли

2 699 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидДъски

Повече информация

Лекотата, солидността и уникалната ръчна изработка са ключовите елементи на тази уинг дъска. Освен бокса и основата е подсилена по цялата си повърхност. Подсилена с Innerga, която освен, че може да се рециклира, но и намалява вибрациите и предотвратява образуването на вдлъбнатини.

Горният слой е много устойчив на наранявания, с ефектен дизайн и меки падове.

Armacell и сърцевината на дъската се произвеждат от рециклирани пластмасови бутилки. Материалите от които е направена могат да бъдат напълно рециклирани след употреба. Тази конструкция изисква 3 пъти по-малко енергия и изхвърля 94% по-малко CO2 от класическата конструкция за подобен размер и обем.

Дъно с двойна вдлъбнатина, която улеснява изглисирването и стабилизира дъската, когато се докосне до водата.

Компактна плоска форма с голям обем, без да е много дълга, за да подобри управлението и стабилността. Лесна за транспортиране. Оптимизирани за уингфойл дъга и кантове. Модифицирана задна част, подпомагаща изпомпването при тръгване.

Транспортна дръжка за по-лесно пренасяне.

Размери: 5'0, 5'3, 5'8

Path: > > Wing дъска HB SurfWing Quest

В същата категория има още 30 продукта: