Разпродажба! Комплект от 2 кайта Liquid Force и варио бар - 1 Преглед отблизо

Комплект от 2 кайта Liquid Force и варио бар

Нов продукт

2 кайта, лиш и Vario bar Liquid Force

Различни комбинации от модели и цветове кайтове.

Поради големият ветрови диапазон на крилата, комплектът е подходящ, както за агресивно каране в Гърция и Турция, така и за дами или деца, които гонят максимума от екипировката.

Подходящи и за учене, със своята предпазна клапа и подсилена конструкция, те са много трудни за спукване.

Повече детайли

2 999 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидХвърчила

Повече информация

Лесно излита от водата, лесен за управление, без услилие на бара. Работи добре в цялата работна зона.
  • Малък диаметър на челният ръб
  • Подсилени на критичните места
  • Предпазна клапа против спукване при силен удар
  • Най-лекият варио бар на пазара
  • Линии с удължение 20м + 3м
Кайтът е изключително лек, лесно излита от водата. Поради ниското си тегло, дори при много слаб вятър стои стабилно във въздуха. Умален челен ръб, което го прави маневрен и бърз, отговарящ своемвременно на всяка команда. Изключително лесен за управление. Матералът е много лек и супер здрав. Челния ръб и стрътовете са подсилени с протектори на критичните места. Голяма Max Flow клапа за бързо надуване и спускане на кайта. Клапа, която се отваря при силен удар и изпуска въздух, за да не се спука кайта. Формата на челния ръб го прави много лесен за излитане от водата при слаб вятър.
Кайтът се държи стабилно в целия диапазон на дипауъра.  Осигурява плавна и равномерна тяга. Лесно излита, лек на бара. Работи добре в цялата зона. Осигурява ви прецизността и свободата, от която имате нужда, да се позиционирате точно където искате, без да мислите за кайта. Осигурява отлична и равномерна тяга за скокове и меко приземяване, както и дълъг hang time. Много добри характеристики за качване срещу вятъра, както и за спускане по вятъра и райдване на вълни.  Използвани са нови, максимално леки материали, без да се губи от здравината на кайта. По-лек и по-ефективен, този кайт прави бързи завои, бързи маневри и се движи бързо във ветровия прозорец. Намален челен ръб за по-малко съпротивление и динамично поведение за бърза реакция при подаване на команда. Изключително добро поведение при силен вятър.
Max-flow система за по-лесно помпане и изпускане на кайта. EVA протектори на местата при които контактува със земята.        
Path: > > Комплект от 2 кайта Liquid Force и варио бар

В същата категория има още 30 продукта: