Кайт Zeeko Notus REV V11

Нов продукт

Кайт Zeeko Notus REV V11

Тази нова версия на вече наложеният на пазара модел е фокусирана върху динамиката и управлението на мощта. Стандартните подобрения по отношение на дизайна и формата, вече не са достатъчни. След 4 поколения оптимизации на Notus REV и благодарение на 20-те години опит в дизайна на хвърчила, резултатът е кайт с чисто нова форма и параметри. 

Повече детайли

0 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидХвърчила

Повече информация

Целта на този изцяло нов дизайн е да осигури на хвърчилото повече пъргавина, по-леко усилие в бара, незабавна реакция, по-добро поведение при поривите, повече мощност на слаб вятър и по-лесно излитане от водата.

Хвърчилото е произведено с нашия XLW метод (Extra Light Wind), като е подсилено още повече в критични зони и същевременно е по-леко. Благодарение на новата си форма и нови брайдъли, хвърчилото реагира възможно най-бързо, като същевременно има невероятно поведение в поривите. Notus REV управлява собствената си мощност почти автоматично, а ходът на дипауъра е намален, но все така ефективен.

Новата форма на хвърчилото, съчетана с умерено съотношение на страните, значително подобрява рестартирането. Долният край е разширен, което увеличава способността за качване срещу вятъра. Не е нужно да напасвате карането си спрямо кайта, той може да бъде настроен спрямо вашите нужди. С трите си режима на настройки, може да постигнете оптималното му поведение, само чрез смяната на възлите.

Режими: freestyle, freeride и foil / wave

Това толкова универсално хвърчило на практика е подходящо за всички стилове в кайтбординга, фристайл, фрирайд, страплес фойл или хавайка, начинаещи и експерти.

Предлага се в три цвята и следните размери:

4.0, 5.5, 7.0, 9.0, 10.0, 12.0

Path: > > Кайт Zeeko Notus REV V11

В същата категория има още 30 продукта: