Кайт Liquid Force NV 7.0m2

Нов продукт

Liquid Force NV 7.0m2

Олекотена конструкция с малък на диаметър челен ръб и 3 struts. Увеличена граница на ветровият диапазон и по-висока скорост при маневри. Подсилен на всички критични места, NV е подходящ и за екстремно силен вятър. Мощен в целият ветрови прозорец.

Повече детайли

999 лв

-1 291 лв

2 290 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидХвърчила

Повече информация

Кайтът е изключително лек, лесно излита от водата. Поради ниското си тегло, дори при много слаб вятър стои стабилно във въздуха. Умален челен ръб, което го прави маневрен и бърз, отговарящ своемвременно на всяка команда. Изключително лесен за управление. Матералът е много лек и супер здрав. Челния ръб и стрътовете са подсилени с протектори на критичните места. Голяма Max Flow клапа за бързо и лесно надуване и спускане на кайта. Всичките балони се надуват и изпускат от едно място.

Защитна клапа, която се отваря при силен удар и изпуска въздух, за да не се спука кайта. Формата на челния ръб го прави много лесен за излитане от водата, дори и при слаб вятър. Кайтът се държи стабилно в целия диапазон на дипауъра. Осигурява плавна и равномерна тяга. Лесно излита, лек на бара. Работи добре в цялата зона. Много лек, мощен и маневрен. Осигурява ви прецизността и свободата, от която имате нужда, да се позиционирате точно където искате, без да мислите за кайта. Осигурява отлична и равномерна тяга за скокове и меко приземяване, както и дълъг hang time.

Много добри характеристики за качване срещу вятъра, както и за спускане по вятъра и райдване на вълни. Използвани са нови, максимално олекотени материали, без да се губи от здравината на кайта. По-лек и по-ефективен, този кайт прави бързи завои, бързи маневри и се движи бързо във ветровия прозорец. Намален челен ръб за по-малко съпротивление и динамично поведение за бърза реакция при подаване на команда. Изключително добро поведение при силен вятър. EVA протектори на местата при които контактува със земята.

Path: > > Кайт Liquid Force NV 7.0m2

В същата категория има още 30 продукта: