Кайт Liquid Force Envy 5.0

Нов продукт

Кайт Liquid Force Envy 5.0м2

Лек и бърз фрирайд кайт с 3 struts, с плавна тяга в целият ветрови диапазон. Бързо движение от прозорец в прозорец и лесен кайтлуп с малък диаметър. Подсилен на критичните места.

Лек и маневрен кайт с отлични фрирайд характеристики. Лесно излита от водата и е лек на бара. Работи добре в цялата работна зона

Повече детайли

799 лв

-1 101 лв

1 900 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидХвърчила

Повече информация

Кайтът е изключително лек, лесно излита от водата. Поради ниското си тегло, дори при много слаб вятър стои стабилно във въздуха. Умален челен ръб, което го прави маневрен и бърз, отговарящ своемвременно на всяка команда. Изключително лесен за управление. Матералът е много лек и супер здрав. Челния ръб и стрътовете са подсилени с протектори на критичните места. Голяма Max Flow клапа за бързо надуване и спускане на кайта. Челният ръб и стрътовете се надуват и изпускат от 1 място. Клапа, която се отваря при силен удар и изпуска въздух, за да не се спука кайта. Формата на челния ръб го прави много лесен за излитане от водата при слаб вятър.
Кайтът се държи стабилно в целия диапазон на дипауъра.  Осигурява плавна и равномерна тяга. Лесно излита, лек на бара. Работи добре в цялата зона. Много лек и маневрен. Осигурява ви прецизността и свободата, от която имате нужда, да се позиционирате точно където искате, без да мислите за кайта. Осигурява отлична и равномерна тяга за скокове и меко приземяване, както и дълъг hang time. Много добри характеристики за качване срещу вятъра, както и за спускане по вятъра и райдване на вълни.  Използвани са нови, максимално леки материали, без да се губи от здравината на кайта. По-лек и по-ефективен, този кайт прави бързи завои, бързи маневри и се движи бързо във ветровия прозорец. Намален челен ръб за по-малко съпротивление и динамично поведение за бърза реакция при подаване на команда. Изключително добро поведение при силен вятър.
Max-flow система за по-лесно помпане и изпускане на кайта. EVA протектори на местата при които контактува със земята.        
Path: > > Кайт Liquid Force Envy 5.0

В същата категория има още 30 продукта: