Бар за кайт HB SurfKite Legion Pilot Bar

Нов продукт

Бар за кайт HB SurfKite Pilot Bar

Вашата система за контрол е от много по-голямо значение, отколкото си мислите!

Това е интерфейсът на вашето хвърчило, той повишава производителността, спасява ви в екстремни ситуации и осигурява ненадминато усещане при карането. Затова нищо не е оставено на случайността и са използвани само качествени материали.

Използвани са линии, изработени с високо ниво на технически умения от немския производител Liros. Това име, известно в света на аеронавтиката е синоним на качество и перфектен завършек.

Благодарение на специален метод за горещо предварително разтягане, линиите са здрави, стабилни във времето и не се разтягат.

Повече детайли

865 лв

-204 лв

1 069 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидАксесоари

Повече информация

Барът Legion е лек и опростен, за да се намали риска от повреди и да се предотврати оплитането на линиите. За карането strapless всичките ви сетива трябва да са фокусирани върху трика, вълната или контрола на дъската, хвърчилото ви трябва да се кара със "затворени очи". Диаметърът на дръжката и нейният захват предлагат отлично съотношение на комфорт и контрол. Той има плаваемост благодарение на вградените поплавъци, а дипауър системата осигурява лесен контрол на тягата.

Безопасността на първо място! Изпитана и проверена система за бързо откачане, с възможност лесно да се върне в изходно положение. Компактен Chiken Loop, който не отнема от ценният ход на бара, с език за заключване и предотвратяване на нежелателно откачане от куката.

Чанта за съхранение с цип за лесен достъп. Мрежести панели за бързо изсъхване. Вътрешен джоб за съхранение на пигтейли и дребни аксесоари.


Pilot Bar се доставя в комплект с първокласни накрайници (pigtails), осигуряващи съвместимост с всички основни марки хвърчила: 2бр. 15см, 2бр. 20см и 2бр. 25см.

  • Дължина на линиите 19м + 3м удължение.
  • Широчина 47см.
  • Накрайници от Soft Dyneema®.
  • Система за бързо освобождаване чрез избутване.
  • Торбичка за съхранение
  • Ясно разграничаване на цветовете
Path: > > Бар за кайт HB SurfKite Legion Pilot Bar

В същата категория има още 30 продукта: