Уинг и Кайт (Кайтсърф)

Нови продукти

Уинг и Кайт (Кайтсърф)

Кайт дъски, крила, трапци и аксесоари

Помпи с манометър, хвърчила за уинг и кайтсърф, страпове, лиш, финки, бар с 4/5 линии, калъфи за кайтборд и уейкборд. Уингфойл и хидрофойл аксесоари.

Уинг и Кайт (Кайтсърф) Съдържа 86 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 86 артикула
 • Ветромер Windboss Thermo-Anemometer Windboss с лопатки, може да измерва вятъра без да се налагада бъде прецизно насочен. Надеждно измерва текущата сила, поривите, средната сила на вятъра и температура. Измерва в м/с, км/ч, буфори, мили/ч, възли. Снабден с удобно калъфче за съхранение.

  169 лв
 • 27 лв

  Лепило за кайт, винил и сухи неопрени Aquasure Перманентно, силно лепило за кайт, винил, сухи неопрени и всички видове надуваеми продукти за водни спортове. Водоусточйиво и устойчиво на протриване. Тубичка 28gr.

  27 лв
 • 2 899 лв
  Нов

  Wing дъска Quatro Drifter Pro Изцяло новият Wing Drifter Pro е безкомпромисно посветен на фойл идеята. Ключовият бонус се крие в супер компактна конструкция, съчетана с голям обем и широка форма. Корпусът е плосък и удебелен за повече ефективност и комфорт, особено при слаб вятър. Изработен с EPS сърцевина, карбон, стъклен ламинат и дъно със специфични за...

  2 899 лв
 • 50 лв

  Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер или на място в магазина. С неговата стойност може да правите покупки в Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна тази стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица.

  50 лв
 • 100 лв

  Ваучер - 100лв.Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер и чрез него да правите покупки в спортен магазин Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица. Периодът на валидност на ваучера започва в деня на покупката и е със срок...

  100 лв
 • 95 лв

  Лек, компактен и удобен Нано лиша не се оплита в оборудването заради малката си дължина, като едновременно с това има всичките екстри на стандартните си събратя. Има здрав неръждаем карабинер и система за бързо откачане.

  95 лв
 • 20 лв

  Комплект от първа необходимост лепенки и аксесоари за кайт Съдържа 3 изключително здрави дакронови лепенки с различен размер, 3 маркучета за връзка между стрътовете и централният балон, специална шкурка, свински опашки и преходник за помпа.

  20 лв
 • 790 лв 890 лв

  Много добра кайт дъска Liquid Force Drive 137 Еластична и динамична с вдлъбната форма на дъното, дървена сърцевина и заоблени ръбове. Лек модел подходящ, както за жени, така и за мъже. Форма позволяваща експлозивно излитане от водата. Размер: 137см х 40.5см

  790 лв 890 лв
  Намалена цена!
 • 98 лв

  2-литрова помпа с издължена форма Въздушната струя в помпата излиза по-лесно и съответно помпането изисква по-малко усилия. Има по-трайна конструкция, ергономични дръжки и дизайн на степенките за лесно обслужване. Две скорости на надуване, двупосочна или еднопосочна настройка, което улеснява надуването на хвърчилото. Вграден манометър за контрол на...

  98 лв
 • 98 лв

  Помпа с голям обем и двоен режим на помпане Подходяща за помпане на големи кайтове. Издължената и форма позволява по-лесно да се помпа, дори и под високо налягане. Има запушалка чрез която може да настроите помпата да работи само в едната посока или двупосочно. Вграден манометър и ергономични ръкохватки.

  98 лв
 • 360 лв 390 лв

  Страпове, дръжка и падове Liquid Force Pro White Комплект регулируеми страпове Liquid Force Pro за кайт дъска. Изключително удобни падове с 3 приставки за различна твърдост при каране - за меко, средно и твърдо усещане. Регулируемото прилягане на падовете към индивидуалният профил на всеки е върховна точка на комфорта при каране. 

  360 лв 390 лв
  Намалена цена!
 • Обадете се за цена и наличност

  Хидрофойл MFC Helios Pro pack Изработен от карбон, това е един изключително лек и иновационен модел. Той е с модулен дизайн и позволява замяна на крилата между него и HYDROS. Проектиран да осигурява бързо повдигане и продължително плъзгане на висока скорост. Бързо генерира нужната енергия за да качи каращия над водата. Удобен и за дърпане с въже.

Показване на 1 - 12 от 86 артикула