Уинг и Кайт (Кайтсърф)

Промоции

Нови продукти

Уинг и Кайт (Кайтсърф)

Кайт дъски, крила, трапци и аксесоари

Помпи с манометър, хвърчила за уинг и кайтсърф, страпове, лиш, финки, бар с 4/5 линии, калъфи за кайтборд и уейкборд. Уингфойл и хидрофойл аксесоари.

Уинг и Кайт (Кайтсърф) Съдържа 87 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 87 артикула
 • 360 лв 390 лв

  Страпове, дръжка и падове Liquid Force Pro White Комплект регулируеми страпове Liquid Force Pro за кайт дъска. Изключително удобни падове с 3 приставки за различна твърдост при каране - за меко, средно и твърдо усещане. Регулируемото прилягане на падовете към индивидуалният профил на всеки е върховна точка на комфорта при каране. 

  360 лв 390 лв
  Намалена цена!
 • 1 269 лв 1 369 лв

  Кайт дъска DaSilva DaMystery, комплект със страпове Freeride | Freestyle Da Mystery е перфектната дъска за фрийрайд / фрийстайл начинаещи и експерти. Предпочитаният борд на Световния шампионат на IKA Big air през 2016 г., тази многофункционална дъска е подходяща, както за чоп, така и за равна вода.

  1 269 лв 1 369 лв
  Намалена цена!
 • 550 лв 750 лв

  Автомати за кайт и уейкборд Liquid Force LFK Предизвикателство е да запазите леко тегло с трайна издръжливост. Свързването на LFK използва вградена система, която намалява теглото, без да жертва легендарната издръжливост на фирмата.

  550 лв 750 лв
  Намалена цена!
 • 550 лв 750 лв

  Автомати за кайт и уейкборд Liquid Force OX Blood Ботуши с максимален контрол и отговор на движенията ви. Формованите панели създават цялостната твърдост на автоматите, докато гъвкавите зони в горната и задната част, дават мобилност и комфорт. Двузоново пристягане.             

  550 лв 750 лв
  Намалена цена!
 • 29 лв

  USB зарядно за WOO 2.0 Може да бъде ползвано през компютър, зарядно за кола или навсякъде другаде, където има USB порт.

  29 лв
 • 1 340 лв

  Wing крило LoftSails Wingnut Крило подходящо, както за учене, така и за фрирайд условия. Леко и компактно, с калъф за съхранение и пренасяне, Wingnut променя играта :). Може да се ползва по снежните писти, поляни, паркинги, свободни междублокови пространства или на вода.

  1 340 лв
 • 2 079 лв

  Фойл LoftSails Waterman 1600 Allround Foil Хидрофойл подходящ за всички видове спорт. Произвеждан с различни стандарти за закрепване, той може да се ползва за windfoil (уиндсърф), wingfoil и supfoil. С площ от 1600cm2. това е най-подходящият размер за уверен напредък в тази толкова интересна дисциплина.

  2 079 лв
 • 1 269 лв 1 369 лв

  Комплект дъска със страпове DaMystery - Ladies Edition Freeride | Freestyle Da Mystery е перфектна за фрийрайд / фрийстайл начинаещи и експерти. Този модел е специално проектиран за жени и конструкцията е съобразена с техните изисквания. Предпочитаният борд на Световния шампионат на IKA Big air през 2016 г., тази многофункционална дъска е подходяща, както...

  1 269 лв 1 369 лв
  Намалена цена!
 • 1 359 лв 1 459 лв

  Кайт дъска DaSilva Fortress Kite Edition със страпове Freestyle Харесвате ли предизвикателствата? Значи тази фристайл машина е за вас! Изключително издръжливата и с по-широки краища рамка позволява на Fortress да изпълнява набор от различни нови трикове. Комплект с финки и страпове DaSILVA Link Foot Straps.

  1 359 лв 1 459 лв
  Намалена цена!
 • 1 129 лв 1 229 лв

  Само дъска с финки DaSilva Fortress Kite Edition Freestyle Харесвате ли предизвикателствата? Значи тази фристайл машина е за вас! Изключително издръжливата и с по-широки краища рамка позволява на Fortress да изпълнява набор от различни нови трикове. Проектирана да поддържа и уейкборд автомати, с тях ще изпитате най-експлозивните скокове и големият и...

  1 129 лв 1 229 лв
  Намалена цена!
 • 1 499 лв

  Уинг крило HB SurfWing Flair Крило подходящо, както за учене, така и за напреднали. Голям диапазон на ползване и стабилно поведение при поривист вятър. В това уникално крило са използвани най-добрите материали заедно със стилен дизайн. FLAIR Wing никога няма да спре да ви развива и надгражда. В комплекта има лиш, ремонтен сет и чанта за съхранение.

  1 499 лв
 • Обадете се за цена и наличност

  Flow Foil Pack Високотехнологичният Flow Foil не само изпъква, но и направо засенчва производителността на традиционните фойлове. По-лек, по-твърд и изключително ефективен, показва отлична комбинация от скорост и маневреност. Както крилото, така и стабилизаторът постигат ненадминато тегло и твърдост. Подходящ за уинг, кайт или SUP

Показване на 1 - 12 от 87 артикула