Уинг и Кайт (Кайтсърф)

Промоции

Нови продукти

Уинг и Кайт (Кайтсърф)

Кайт дъски, крила, трапци и аксесоари

Помпи с манометър, хвърчила за уинг и кайтсърф, страпове, лиш, финки, бар с 4/5 линии, калъфи за кайтборд и уейкборд. Уингфойл и хидрофойл аксесоари.

Уинг и Кайт (Кайтсърф) Съдържа 101 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 101 артикула
 • 50 лв

  Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер или на място в магазина. С неговата стойност може да правите покупки в Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна тази стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица.

  50 лв
 • 100 лв

  Ваучер - 100лв.Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер и чрез него да правите покупки в спортен магазин Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица. Периодът на валидност на ваучера започва в деня на покупката и е със срок...

  100 лв
 • 1 389 лв 1 615 лв

  Wing крило HB SurfWing Guide Крило подходящо, както за учене, така и за напреднали. Подсилени зони и голям диапазон на ползване. Поривистият вятър се овладява, като на шега. С неговите забележителни параметри и високо ниво на достъпна цена, той може да предаде на всеки изключтелното изживяване за което е създаден. Новата версия е с подобрения и вече освен...

  1 389 лв 1 615 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв

  Лапички за уинг Wing Harness Line Vario Лапички за уинг с регулиране на дължината. Лесен монтаж към пъпките на хвърчилото или към дръжките за хващане. Облечени в шлаух за по-лесно ползване. Дължината може да се променя от 26 до 34 инча.

  49 лв
 • 1 549 лв

  Надуваема дъска за уинг или уиндсърф фойл Unifiber Impulse Тази дъска е създадена специално за каране с хидрофоил. Формата на носа е оформена така, че да не се губи скорост при случайно допиране на водата. Падовете са ергономични и дават сцепление и мощ в критични условия. Лесна за пренасяне, поради компактната си форма. Уникалната конструкция позволява...

  1 549 лв
 • Обадете се за цена и наличност

  Хидрофойл MFC Helios Pro pack Изработен от карбон, това е един изключително лек и иновационен модел. Той е с модулен дизайн и позволява замяна на крилата между него и HYDROS. Проектиран да осигурява бързо повдигане и продължително плъзгане на висока скорост. Бързо генерира нужната енергия за да качи каращия над водата. Удобен и за дърпане с въже.

 • 149 лв

  Финка за кайт комплект 4бр. Liquid Force Комплект от 4 финки с винтчета. Различни размери.

  149 лв
 • 1 250 лв 2 014 лв

  Liquid Force WoW 5.0m2 V3 е последният вариант от този уникален със своите характеристики кайт за вълни. Поради специфичната си конструкция той остава винаги пред вас и много трудно може да бъде застигнат при уейврайдинг. Директтни и незабавни отговори на командите. Бърз в целия прозорец. Подсилен на критичните места, WoW е подходящ и за много силен вятър

  1 250 лв 2 014 лв
  Намалена цена!
 • 1 350 лв 2 132 лв

  Liquid Force WoW 6.0m2 е бърз и игрив кайт за вълни. С неповторима лекота на бара, с възможност за настройки, кайта отговаря мигновенно на вашите команди. Конструкцията му позволява да лети и настрани, като така не може да го застигнете при спускане по бързи вълни.

  1 350 лв 2 132 лв
  Намалена цена!
 • 390 лв

  Употребяван кайт Slingshot SST 6.0m2 2019 Много добро състояние, професионален малък ремонт на плата. Кайтът завива лесно, не много мощен, но с добър дрифт.

  390 лв
 • 1 090 лв 1 290 лв

  Регулируем бар V3 40см-46см Изключително лек, интуитивен, максимално опростен и лесен за употреба. Протектори на линиите в долната част, система против развиване при прибиране, система против усукване, калъф за съхранение, който може да се използва за тежест върху кайта. Създаден по най-високите стандарти за сигурност, безопасност и качество.

  1 090 лв 1 290 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв

  Накрайници за линии (обръщалки) Комплект от 4бр. С тяхна помощ може да размените възлите и клупчетата на кайта или бара. Така може да ползвате бар от друг производител, различен от този на кайта.

  49 лв
Показване на 1 - 12 от 101 артикула