Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Уейкборд, бодиборд и каяк

Филтър

Нови продукти

Уейкборд, бодиборд и каяк

Уейкборд автомати

ботуши и страпове, екипировка и оборудване, "хавайски" сърф, каяк, лодки и бодиборд. 

Уейкборд, бодиборд и каяк Съдържа 27 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 27 артикула
 • Бодиборд Gul Response Bodyboard 36" светлосин Перфектната дъска за деца и юноши с подсилена конструкция и добре оформено дъно за по-бързи и лесни маневри. Подходяща за всякакви условия и големина на вълните на отлична цена. Формата на борда гарантира скорост и усещане във всеки завой. Включен лиш в комплекта.

  Намалена цена!
 • Неопренов държач за очила Ascan който има плаваемост във водата. Ако очилата ви паднат във водата, ще имат шанс да не потънат, а държачът ще ги държи известно време на повърхността. Удобно за всички видове водни и змини спортове. Може да се регулира спрямо обиколката на главата.

  Намалена цена!
 • Калъф за уейкборд или кайт Unifiber 145/48см Материя, която е високоустойчива на триене и има UV защита. Циповете са от най-високо качество. Направен е от водоустойчив полиестер, който се почиства лесно и е много лек. Освен ултравиолетовата защита, калъфа има и противоударен и термоизолационен пълнеж.

 • Бодиборд Gul Response Bodyboard BLBL 42 инча тъмносин. Дъската позволява на цялото семейство да се забавлява сред вълните без да се налага да обирате банки :). Gul Response Bodyboard разполага с полумесечна форма и хлъзгаво дъно за най-добро спускане по вълни. Изработена от EPO пяна дъската е изключително трудна за износване.

  Намалена цена!
 • Бодиборд Gul Response Bodyboard RERE червен 42 инча. Дъска подходяща за забавления върху морските вълни. Формата на борда гарантира маневреност, бърза реакция и усещане във всеки завой. Подсилена конструкция с многослойна сърцевина. Включен лиш в комплекта за да запазите дъската до себе си дори в прибоя

  Намалена цена!
 • Жълт бодиборд Gul Response Bodyboard YEYE 36 инча. Включен лиш в комплекта, подходяща за бързи маневри форма и подсилена конструкция. Лекотата на управление е гарантирана от специално оформеното дъно. Размер подходящ за деца.

  Намалена цена!
 • Бодиборд Gul Response Bodyboard RERE 36 инча - червен. Дъска направена специално за деца и юноши. Много маневрена и лека, тя е подходяща за всякакви условия. Формата ѝ гарантира скорост и усещане във всеки завой. Подсилена конструкция за да е устойчива и на по-тежки вълни. Включен лиш в комплекта.

  Намалена цена!
 • Бодиборд Gul Response Bodyboard BLBL 42 инча - светлосин Ако ви липсва забавление на морето или търсите интересен подарък, това е вашият избор. Може да се кара без никаква предварителна подготовка, като адреналинът ви е гарантиран. Дъска подходяща за всякакви условия на отлична цена. Формата на борда гарантира усещане във всеки завой. Подсилена...

  Намалена цена!
 • Висок клас уейкборд дъскa от лидера Liquid Force Средно мека и здрава дъска подходяща както за начинаещи, така и за средно-напреднали и напреднали. Ако търсите дъска, която да отскача от водата, Peak е вашата дъска. Има дървена сърцевина за повече издръжливост и повече гъвкавост и еластичност при отскок.

  Намалена цена!
 • Комбиниран калъф за кайт екипировка Liquid Force Go kite golf bag Комбиниран калъф за кайт, ски и сноуборд или уейкборд екипировка, за пътуване, с размери 143см х 36см х 25см. Направен е във вид на Golf bag, с цел спестяване на летищни такси. Снабден е с подсилени дръжки и колелца.

 • Въже (лиш) за SUP, сърф, каяк или хавайка Exocet Leash 8 foot blue (син) В случай на падане, борда винаги остава свързан за вас. Удобен неопренов накрайник за захващане Висококачествено подсилено и гъвкаво въже Система за предотвратяване на усукването Дължина: 244см

 • Дали с лодка или кабелен парк, уейкборд Melissa 135 несъмнено ще покаже на какво сте способни. Това е изборът на Melissa Marquardt и нейното оръжие за всякакви условия. Докато стилът и уменията на Мелиса несъмнено са израз на естествения ѝ талант, равният и непрекъснат рокер в комбинация с дървена сърцевина, Liquid Rail конструкция и Grind основа, ви...

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 27 артикула