Трапци и лапички

Нови продукти

Трапци и лапички

Трапци за уиндсърф и кайт

олекотени, с положителна плаваемост и система за бързо откачане. Модели за кайт с мемори пяна и система за бързо откачане на лиша. Варио и лапички за гик с фиксирана дължина.

Трапци и лапички Съдържа 21 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 21 артикула
 • 50 лв

  Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер или на място в магазина. С неговата стойност може да правите покупки в Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна тази стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица.

  50 лв
 • 100 лв

  Ваучер - 100лв.Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер и чрез него да правите покупки в спортен магазин Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица. Периодът на валидност на ваучера започва в деня на покупката и е със срок...

  100 лв
 • 289 лв 450 лв

  Седалищен трапец Liquid Force Cruizer Подсилена седалка и вътрешна конструкция, коланчета за настройка, система за закачане на осигурителният лиш. Предпазна плочка зад куката. Висока задна част с контрол на ъгъла за още по-голямо удобство. Възможност да се използва и като кръстен. High Back Design | Comfy Leg Loops | Easy Adjustment

  289 лв 450 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Лапички за гик Ascan Powerset фиксирани Лапички с фиксирана дължина. Направени от устойчив на износване материал. Твърд захват към гика, който им пречи да се клатят произволно. Размери: 26", 28", 30"

  59 лв
 • 69 лв

  Лапички Ascan Special фиксирани, без разглобяване на гика Лапички с фиксирана дължина за монтаж без да е нужно да се разглоби гика. Направени от устойчив на износване материал. Твърд захват към гика, който им пречи да се клатят произволно. Размери: 26", 28", 30"

  69 лв
 • 140 лв

  Употребяван трапец за кайт Liquid Force Bliss Кръстен трапец в отлично състояние със система за бързо откачане и лесно закопчаване.

  140 лв
 • 69 лв
  Нов

  Бели лапички за гик Ascan Vario Лапички с променлива дължина и метална катарама. Размерът може да се коригира с помощта на прост механизъм, докато карате, без да се налага да спирате или да ползвате двете си ръце. Направени от устойчив на износване материали. Размер:  22" - 28"

  69 лв
 • 49 лв

  Лапички за уинг Wing Harness Line Vario Лапички за уинг с регулиране на дължината. Лесен монтаж към пъпките на хвърчилото или към дръжките за хващане. Облечени в шлаух за по-лесно ползване. Дължината може да се променя от 26 до 34 инча.

  49 лв
 • 560 лв

  Трапец HB Legacy 3D Подсилена външна и вътрешна конструкция, с компактен дизайн. Патентована система за въртене на куката във всички посоки, като по този начин се намалява усукването на тялото при каране на суич. Идеален за вълни, фойл и различни трикове. Предпазна плочка зад куката. Омекотени кантове за по-голям комфорт.

  560 лв
 • 289 лв

  Трапец Ascan Jack Multi Висококачествен кръстен трапец с термопяна и двойно ламиниран неопрен, вграден вътрешен колан за регулиране, система за бързо откачане.РазмерS76 - 81 cmM81 - 86 cmL86 - 91 cmXL XXL91 - 96 cm 90 - 99 cm

  289 лв
 • 249 лв 289 лв

  Трапец Liquid Force Bliss Подсилена външна и вътрешна конструкция, коланчета за настройка, система за закачане на осигурителният лиш. Система за бързо откачане. Предпазна плочка зад куката. Олекотена пяна и меки кантове за по-голям комфорт. Възможност за откачане и на осигурителната система на кайта, ако се наложи.

  249 лв 289 лв
  Намалена цена!
 • 25 лв

  Резервна катарама за трапец Liquid Force Cam Clamp Цвят: Черен. Ако повредите или изгубите системата си за бързо заключване на трапеца...

  25 лв
Показване на 1 - 12 от 21 артикула