Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Филтър

Нови продукти

Трапци и лапички

Трапци за уиндсърф и кайт

олекотени, с положителна плаваемост и система за бързо откачане. Модели за кайт с мемори пяна и система за бързо откачане на лиша. Варио и лапички за гик с фиксирана дължина.

Трапци и лапички Съдържа 16 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 16 артикула
 • Трапец за кайт Liquid Force Solo orange с олекотена конструкция Еднопластова EVA пяна за минимална абсорбция на вода. Изключително лек, дори и когато е мокър, удобен и лесен за използване. Система за закачане на осигурителният лиш. Система за бързо откачане и заключване. Предпазна плочка зад куката. Вграден нож. Изключително лек.

 • Трапец Liquid Force Supreme Green Подсилена външна и вътрешна конструкция, система за закачане на осигурителният лиш. Система за бързо слагане и махане на трапеца. Предпазна плочка зад куката, oлекотена пяна и меки кантове за по-голям комфорт. Възможност за откачане и на осигурителната система на кайта. Еластичен колан и вграден нож

 • Трапец Liquid Force Supreme Grey светлосив Подсилена конструкция, двуточково захващане на коланчетата за настройка, система за закачане и откачане на осигурителният лиш. Предпазна плочка зад куката. Олекотена пяна, ергономична форма и меки ръбове за по-голям комфорт. Вграден нож.

 • Трапец за кайт Liquid Force Comp Red Интегрирана 3D термоформована сърцевина, осигуряваща комфорт и равномерн поддръжка. Остава винаги лек, дори когато е мокър. Двойно завършената система за бързо освобождаване също е актуализирана, за да предостави на каращия най-надеждното освобождаване на лиша в индустрията. Едно от нововъденията е бързото...

  Намалена цена!
 • Платка за трапец Liquid Force Slider Spreader Bar Замества куката на трапеца и позволява движение на цялата система от край до край. Така може по-лесно да се кара на вълни или на "суич", не ограничава движението на "чикън луп-а".

 • Резервна катарама за трапец Liquid Force Cam Clamp Цвят: Черен. Ако повредите или изгубите системата си за бързо заключване на трапеца...

 • Трапец Liquid Force Supreme Blue Подсилена външна и вътрешна конструкция, коланчета за настройка, система за закачане на осигурителният лиш. Система за бързо откачане и заключване. Предпазна плочка зад куката. Олекотена пяна и меки кантове за по-голям комфорт. Възможност за откачане и на осигурителната система на кайта, ако се наложи. Вграден нож.

 • Трапец Liquid Force Supreme Purple. Подсилена конструкция, коланчета за настройка, система за закачане на осигурителният лиш. Система за бързо откачане и закачане, заключване на предпазната плочка зад куката. Олекотена пяна и меки кантове за по-голям комфорт. Възможност за откачане и на осигурителната система на кайта, ако се наложи. Вграден нож.

 • Трапец Ascan Jack Multi. Висококачествен кръстен трапец с термопяна, вграден вътрешен колан за регулиране, система за бързо откачане.

 • Лапички за гик Loft Sails

 • Фиксирани лапички за гик Unifiber. Монтират се без разкопчаване на гика.

 • Лапички за гик Ascan Vario 20"-30"

Показване на 1 - 12 от 16 артикула