Термобельо

Нови продукти

Термобельо

Термобельо с бамбукови нишки

, синтетично и антибактериално. Дишащо, леко и удобно, изкарва влагата навън, като помага на тялото да остане сухо.

Термобельо Съдържа 23 продукта.

за страница
Показване на 13 - 23 от 23 артикула
 • 49 лв 79 лв

  Термо бельо клин Alpine Pro Kaino Бамбукова материя осигуряваща оптимална терморегулация. Антибактериална, неутрализира миризмите и осигурява максимален комфорт. Скъсен модел, достига до чорапите, като така не се набира под тях.

  49 лв 79 лв
  Намалена цена!
 • 39 лв

  Термо бельо за деца Alpine Pro Syno Бързосъхнещата бамбукова материя не задържа влагата и я отвежда навън. По този начин поддържа кожата винаги суха и осигурява оптимална терморегулация. Антибактериална блуза, неутрализираща миризмите. Изработено с безшевна технология, обгръща идеално тялото без гънки.

  39 лв
 • 59 лв 89 лв

  Термо бельо Alpine Pro Krathis Изработена от бързосъхнещ, фин, еластичен и структуриран материал с активен въглен от бамбук, който се отличава с бързо извличане на влагата, способност за абсорбиране на миризмите и поддържане на тялото топло и с оптимална температура. Блузата има анатомична форма и плоски шевове за по-голяма свобода на движение.

  59 лв 89 лв
  Намалена цена!
 • 55 лв 79 лв

  Термо бельо мъжки клин Alpine Pro Krios Еластичен клин от материя, която поддържа тялото сухо и изкарва влагата навън. Уневерсално облекло, подходящо за всички видове спорт. Изработено с безшевна технология, осигурява максимална подвижност и удобство.

  55 лв 79 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв 59 лв

  Клин Relax R2 Functional ATF211D Изключително фин и функционален клин, изработен в модерен розов цвят. Материята осигурява топлина и ефективно транспортиране на влагата навън. Подходящо за всички зимни спортове, туризъм и ежедневна употреба в градска среда.

  49 лв 59 лв
  Намалена цена!
 • 29 лв 88 лв

  Термо бельо дамска блуза Alpine Pro Walter Бамбукова материя. Бързосъхнещо, отвежда влагата навън и запазва топлината, излъчвана от тялото. Поддържа тялото сухо и осигурява оптимална терморегулация. Антибактериално, неутрализира миризмите.

  29 лв 88 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Термо бельо Relax R2 ATF001B Изработено по най-нова технология за обработка на влакната, термобельото R2 Functional е изключително леко и приятно на допир. Проектирано е за максимален комфорт, подходящо за всички видове спортни дейности и употреба в ежедневието. Перфектно регулира телесната температура, като бързо извлича влагата от кожата и изсъхва почти...

  59 лв
 • 59 лв

  Термо бельо дамска блуза Relax R2 R2 Functional е направено от изключително лека и приятна на допир материя. Проектирано е за максимален комфорт, подходящо за всички видове спортни дейности и ежедневна употреба. Регулира телесната температура, като бързо извлича влагата от кожата и изсъхва почти веднага.

  59 лв
 • 99 лв 129 лв

  Чилгард GUL Viper Recore Блуза с пълна ултравиолетова защита UPF 50+, която осигурява и топлина чрез своята нано-бамбукова материя. Flatlock конструкция на шевовете. Използва се в по-студено време или студена вода. Може да се използва и като термобельо за зимни спортове.

  99 лв 129 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв 120 лв

  Блуза чилгард Bare оранжева 2мм Комбинация която препазва от студ и пълна UVA и UVB защита. Материята предпазва и от вятър. Моментално извежда влагата извън тялото. 100% плоски и удобни шевове. Може да се използва и като термо-блуза за ски и сноуборд или други видове спорт.

  49 лв 120 лв
  Намалена цена!
 • 89 лв

  Много комфортна блуза с пълна UV защита UPF 50+ Тя осигурява и топлина чрез своята материя. Flatlock конструкция на шевовете. Използва се в по-студено време или студена вода. Може да се използва и като термо-блуза за ски и сноуборд или други видове спорт. Може да се облича и под неопрен.

  89 лв
Показване на 13 - 23 от 23 артикула