Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Каталог

Активирани филтри:
  Производител

  Нови продукти

  Суетшърти и полари

  Суетшърти (суичери) и полари (поларени якета). Дишащи, олекотени, бързосъхнещи якета от Polartec и SoftShell. Модели с качулка и ветроустойчива мембрана. Детски полари.

  Суетшърти и полари Съдържа 32 продукта.

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 32 артикула
  • Мъжки полар Alpine Pro Kier 653. Мъжки полар Kier е направен от много приятен на допир и удобен микрополар. Има удобна кройка, висока яка и дълъг цип. Чудесен избор за всички спортове, както и за семейна разходка.

   Намалена цена!
  • Мъжки суетшърт Alpine Pro Eneas 3 602 Мъжкият суетшърт Eneas е произведен от еластичен, високотехнологичен и красиво структуриран материал в популярен дизайн с модерна кройка. Изключително подходящ за зимни спортове, туризъм, или градска разходка.

  • Мъжки суетшърт Alpine Pro Eneas 3 475 Мъжкият суетшърт Eneas е произведен от еластичен, високотехнологичен и красиво структуриран материал в популярен дизайн с модерна кройка. Изключително подходящ за зимни спортове, туризъм, или градска разходка.

  • Мъжки суетшърт Alpine Pro Pim Мъжкият суетшърт Pim е изработен от дишаща, бързосъхнеща, еластична и топла материя. Има практичен дълъг цип с предпазител при брадичката и три джоба с дълги въженца на циповете за по-лесно издърпване. Изключително удобна полувталена кройка с удължен гръб.

  • Дамски суетшърт Hannah Selena Rose stripeНаправен е от материя, която има отлични терморегулиращи свойства и е изключително приятна на допир. Яката, ръкавите и долната част на суетшърта са с еластичен подгъв, което ги адаптира към всяко движение. Снабден е с цип и два външни джоба.

   Намалена цена!
  • Дамски суетшърт Hannah Selena Blue stripeНаправен е от материя, която има отлични терморегулиращи свойства и е изключително приятна на допир. Яката, ръкавите и долната част на суетшърта са с еластичен подгъв, което ги адаптира към всяко движение. Снабден е с цип и два външни джоба.

   Намалена цена!
  • Дамски суетшърт Hannah Selena Greenery stripeНаправен е от материя, която има отлични терморегулиращи свойства и е изключително приятна на допир. Яката, ръкавите и долната част на суетшърта са с еластичен подгъв, което ги адаптира към всяко движение. Снабден е с цип и два външни джоба.

   Намалена цена!
  • Дамски суетшърт Hannah Selena Coral stripeНаправен е от материя, която има отлични терморегулиращи свойства и е изключително приятна на допир. Яката, ръкавите и долната част на суетшърта са с еластичен подгъв, което ги адаптира към всяко движение. Снабден е с цип и два външни джоба.

   Намалена цена!
  • Дамски суетшърт Hannah Selena Pool stripeНаправен е от материя, която има отлични терморегулиращи свойства и е изключително приятна на допир. Яката, ръкавите и долната част на суетшърта са с еластичен подгъв, което ги адаптира към всяко движение. Снабден е с цип и два външни джоба.

   Намалена цена!
  • Изключително топъл суетшърт Hannah Rozeeta II Anthracite. Материята Polarsoft Micro, от която е направен е много мека, лека и приятна на допир. Бързо-съхнещата и дишаща структура на Polarsoft Micro, прави суетшърта подходящ за каране на ски, сноуборд, туризъм, както и за ежедневна употреба в града, или на работното място. Rozeeta се предлага в много...

   Намалена цена!
  • Дамски суетшърт Hannah Bernie Coral stripeНаправен е от материя, която има отлични терморегулиращи свойства и е изключително приятна на допир. Качулката, ръкавите и долната част на суетшърта са с еластичен подгъв, което ги адаптира към всяко движение. Снабден е с цип и два външни джоба.

  • Изключително топъл суетшърт Hannah Rozeeta II. Материята Polarsoft Micro, от която е направен е много мека, лека и приятна на допир. Бързо-съхнещата и дишаща структура на Polarsoft Micro, прави суетшърта подходящ за каране на ски, сноуборд, туризъм, както и за ежедневна употреба в града, или на работното място. Rozeeta II се предлага в много атрактивни и...

   Намалена цена!
  Показване на 1 - 12 от 32 артикула
  Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки