Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Филтър

Нови продукти

Ръкавици

ръкавици за ски и сноуборд с мембрана.

Зимни лапи за екстремно ниски температури и топли поларени. Модели от софтшел, подходящи и за шофиране. Детски ръкавички и такива за боравене върху тъч скрийн

Ръкавици Съдържа 40 продукта.

за страница
Показване на 13 - 24 от 40 артикула
 • Ръкавиците Relax Down RR12B в черно и неоново са с ергономична 3D форма, направени от изключително здрави материали, гарантиращи отлично захващане. Имат функционална мембрана Aqua Protect, която не пропуска вода и изкарва влагата навън. Подплатени със Soft Loft, който гарантира поддържането на постоянна температура за максимален комфорт.

 • Детските ръкавици лапа RR17C сини с естествена кожа на дланите са с ергономична форма и мембрана, която не пропуска вода. Имат регулируем маншет и еластична лента за предотвратяване влизането на сняг.

 • Дамски ръкавици за ски и сноуборд Alpine Pro Rena Дамските ръкавици за ски и сноуборд Rena са изработени от водоустойчив материал с дишаща PTX Snow мембрана, която пропуска влагата през всички слоеве, ако се изпотят ръцете. Материята е подсигурена с Eco PFC импрегниращо покритие, oбработката на което не съдържа флуоровъглероди и поради това е екологична.

 • Дамски ръкавици Relax Icepeak RR19A имат всички важни екстри за комфортно и безопасно каране на ски или сноуборд. Модерният SOFT PLATIN на горната част, високоустойчива кожа на дланта, топъл пълнеж SOFT LOFT, изработен от терморегулиращ материал и водоустойчива мембрана AQUA PROTECT, осигуряват пълният комфорт дори и при най-тежки атмосферни условия.

 • Детски ръкавици Relax Puzzy RR15E - розови, с материя устойчива на износване, мембрана Aqua Protect, която не пропуска вода и максимален комфорт на ползване.

 • Детски ръкавици с 5 пръста Relax Puzzy RR15D черно и жълто. Ергономична 3D-M форма, направени от материали, гарантиращи отличното захващане. Снабдени с функционална мембрана Aqua Protect, която не пропуска вода и изкарва влагата навън. Подплатени със Soft Loft, която балансиран температурата

 • Relax Slider ATR27A. На върха на пръстите има Smart touch покритие, което позволява ползването на електронни устройства с Touch screen през ръкавиците. Изработени за умерени климатични условия, те имат Wind block защита която предотвратява загубата на топлина и проникването на вятър през ръкавицата. Двойно подсилване на дланите и пръстите за повече...

 • Relax Equip ATR12A със Smart touch покритие на пръстите, което позволява ползването на електронни устройства с Touch screen. Водоустойчиви и ветроустойчиви ръкавици с дишаща Softshell мембрана. Термоизолиращ слой, който спира студа да влиза отвън навътре и спира топлината да излиза навън. Противохлъзгаща материя на дланите и пръстите.

 • Relax Puzzyto RR17B розови са ръкавички с форма на лапа, направени са от здрави и топли материали, с мембрана която не пропуска вода, но изкарва влагата навън от ръкавицата. Подплатени с Soft Loft, която гарантира температурният комфорт.

 • Детски ръкавици лапа Relax Puzzyto RR17A в черно и неон са с ергономична форма, гарантираща отлично обхващане на ръчичките на вашето дете. Снабдени с мембрана Aqua Protect и Soft Loft подплата, ръкавиците ще предпазят вашето дете от ниските температури през зимата. Дланите са с подсилена материя, устойчива на износване.

 • Детски ръкавици Relax Puzzy RR15C в черно и розово. Дланта и пръстите са устойчиви на износване, регулируем маншет за предотвратяване влизането на сняг. Мембрана Aqua Protect, която не пропуска вода и Soft Loft подплата, балансираща температура в ръкавицата.

 • Елегантни ръкавици за ски и сноуборд Relax Chainy RR14B с ергономична 3D форма и подсилени на дланта с износоустойчива материя. Снабдени с функционална мембрана Aqua Protect, която не пропуска вода и изкарва влагата навън от ръкавицата. Ефективна Curl подплата, която балансира температурата за максимален комфорт. Ръкавиците са снабдени с регулируем маншет...

Показване на 13 - 24 от 40 артикула