Ръкавици Relax R2 Thermo Softshell Blizzard ATR03D - 1 Преглед отблизо

Ръкавици Relax R2 Thermo Softshell Blizzard ATR03D

Нов продукт

Relax ATR03D

със Smart touch покритие на пръстите, което позволява свободното ползване на електронни устройства с Touch screen.

Водоустойчиви и ветроустойчиви ръкавици с дишаща мембрана. Термоизолиращ слой, който спира студа да влиза навътре и спира топлината да излиза отвътре навън. Противохлъзгаща материя на дланите. Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива.

Състав: Полиестер/ Найлон/ Полиуретан/ Полихлоропрен

Повече детайли

59 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииУнисекс

Повече информация

Softshell
Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

3D-MOTION
Въз основа на експертизата на физици и тестване от професионалисти е разработена 3D-MOTION, уникално ергономично решение за ръкавици. В сътрудничество с водещ производител на ръкавици с дългогодишна традиция и опит е произведена 3D формата/шейп с конструкция, спазваща ергономията на ръката. Чрез анатомично оформяне и копиране радиусите на пръстите е постигната естествена форма на ръкавицата, отличаваща се с висок комфорт при използване. На практика тази форма елиминира някои от досадните проблеми, които могат да бъдат причинени от продължително каране на ски.

Path: > > > Ръкавици Relax R2 Thermo Softshell Blizzard ATR03D

Потребители, които купиха този продукт, също така се заинтересуваха и от:

В същата категория има още 30 продукта: