Ръкавици за ски и сноуборд Relax Frontier RR20A

Нов продукт

Ръкавици за ски и сноуборд Relax Frontier RR20A

с ергономична 3D-M форма, изработени от висококачествени здрави материали по модерни технологии. Снабдени с функционална мембрана Aqua Protect, която не пропуска вода и изкарва влагата навън от ръкавицата. Подплатени със Soft Loft подплата, която гарантира поддържането на балансирана температура за максимален комфорт.

Повече детайли

69 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа мъже

Повече информация

Функционалният Soft Platin материал, дава пълна защита от сняг, вятър и студ. Дланта е подсилена с естествена кожа, която е устойчива на износване и има противохлъзгащи функции. Ръкавиците са снабдени с регулируем маншет за предотвратяване влизането на сняг.

  • *Цвят: черен
  • *Функционална мембрана AQUA PROTECT.
  • *Лесена и практичена осигуровка LOOP.
  • *Уникално ергономично решение за ръкавици 3D MOTION.
  • *Топлоизолация SOFT LOFT.
  • *Модерен функционален материал SOFT PLATIN.
  • *Естествена кожа на дланите.
  • *Воден стълб: 10 000мм
  • *Дишаемост: 5 000 гр/m2/24h

SOFT PLATIN
Студ, вятър или сняг, това са условия, които усещате по време на зимните спортове. Модерният функционален SOFT PLATIN материал, с двуслойна структура, който се използва при производството на различни нива от спортната екипировка, предпазва тялото от изстудяване в лоши метеорологични условия и в същото време предлага много добра вентилация, като изкарва излишната влага навън.

3D-MOTION
Въз основа на експертизата на физици и тестване от професионалисти е разработена 3D-MOTION, уникално ергономично решение за ръкавици. В сътрудничество с водещ производител на ръкавици с дългогодишна традиция и опит е произведена 3D формата/шейп с конструкция, спазваща ергономията на ръката. Чрез анатомично оформяне и копиране радиусите на пръстите е постигната естествена форма на ръкавицата, отличаваща се с висок комфорт при използване. На практика тази форма елиминира някои от досадните проблеми, които могат да бъдат причинени от продължително каране на ски.

REAL LEATHER
Кожата е естествен материал с типичните си предимства като здравина, гъвкавост и издръжливост. Друго предимство е, че този материал се адаптира добре към климатичните условия. Това е най-издръжливият материал с дълъг живот. Използвана върху дланта, защитава по-добре от повреди и подобрява сцеплението. Поддръжката е много лесна.

LOOP
Нежеланата загуба на ръкавици е нещо от миналото. Лесен за употреба и практичен LOOP, направен от гъвкав материал, който е разположен на китката, ви позволява безопасно да сваляте ръкавиците, без риск да ги загубите.

AQUA PROTECT
Ръкавиците Relax предлагат трайна защита и комфорт при лоши метеорологични условия. Постоянната водоустойчивост е гарантирана от PU мембрана с минимален воден стълб 10.000 mm и минимална дишаемост 5.000 гр / m2 / 24h.

SOFT LOFT
Изолационният SOFT LOFT материал балансира топлината и гарантира високо ниво на комфорт. Използвайки контролиращ топлината материал, съставен от еластични кухи влакна, които не губят еластичност, изолацията има оптимални топлинни свойства. Чрез използването на кухи влакна се постига така нареченият „Loft“ ефект , който на практика осигурява по-добро транспортиране на влагата и високо ниво на задържане на топлина без високо тегло, дори и след продължителна употреба или пране.

В същата категория има още 30 продукта: