Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Каталог

Производител
Размер

Нови продукти

Протектори и наколенки

Протектори за екстремни спортове. Наколенки за волейбол, специализирани протектори за водни спортове, протектори за сноуборд и ски. Протектори за скейтборд, ролери и кънки, за гръб, поддръжки за лакът, глезен и китка, наколенки. Детски протектори.

Протектори и наколенки Съдържа 12 продукта.

Показване на 1 - 12 от 12 артикула
 • Протектори за колене, лакти и китки Poleyn сиви, направени от висококачествени материали. Подходящи при каране на велосипед, кънки, скейтборд, тротинетка и др. Анатомичната форма пасва много добре към формите на тялото, което създава висика степен на сигурност при ползване.

 • Протектори за колене, лакти и китки Poleyn, направени от висококачествени материали. Подходящи при каране на велосипед, кънки, скейтборд, тротинетка и др. Анатомичната форма пасва много добре към формите на тялото, което създава висика степен на сигурност при ползване. Комплекта съдържа: 2бр протектори за китки; 2бр. протектори за лакти; 2бр. протектори...

 • Еластичена основа, осигуряваща плътно прилепване към тялото.Anti-slip  ластик на бедрата и талията.Протекторни елементи в областта на ханша и долната част на гърба от микропореста гума с евапрен отгоре.  Протекторни елементи в областта на хълбока от микропорест полиетилен.

 • поддръжка коляно Musto. Слага се при травма или за да се предпази крака от травма при натоварване. Дишаща материя, която предпазва крака от изпотяване. Мястото на травмата се загрява чрез наколенката и по този начин възстановителния процес се случва по-динамично. Намалява усещането за болка, подуване и напрежение. Може да се мокри.

 • Наколенките Spokey Mellow са подходящи както за волейбол, така и за сноуборд, йога и фитнес упражнения. Наколенките са перфектни за сноуборд, волейбол, йога и всички спортове, за които трябва защита за коленете. Много мек ластик, който осигурява поддръжка, протектор на коляното, който го защитава от удари, без да ограничава движенията.

 • Наколенките Secure са подходящи както за волейбол, така и за сноуборд, йога и фитнес упражнения. Еластичната материя, от която са  направени сляга много добре по крака, а вътрешният слой пяна предпазва краката от ожулвания и наранявания.

 • Еластични, износоустойчиви кевлар и неопрен наколенки. 2 слоя  неопрен за издръжливост. Еластични регулиращи се каишки. This flexible Kevlar knee pad is a hard-wearing protective pad using double lined neoprene for durability. Adjustable elasticated straps for ease of donning.

 • Протектори за колене, лакти и китки, направени от висококачествени материали. Подходящи при каране на велосипед, кънки, скейтборд, тротинетка и др. Анатомичната форма пасва много добре към формите на тялото, което създава висока степен на сигурност при ползване.Комплекта съдържа:2бр протектори за китки; 2бр. протектори за лакти; 2бр. протектори за колене.

 • Протектори за колене и лакти Bumper, направени от висококачествени материали. Подходящи при каране на велосипед, кънки, скейтборд, тротинетка и др. Анатомичната форма пасва много добре към формите на тялото, което създава висика степен на сигурност при ползване.

 • Протектор за гръб Orange. Този продукт е предназначен да осигурява защита в ограничена степен срещу удари в областта на гръбначния стълб. Не осигурява защита срещу прекомерно разгъване в кръста и остри предмети.

 • Протектор за гръб Orange. Този продукт е предназначен да осигурява защита в ограничена степен срещу удари в областта на гръбначния стълб. Не осигурява защита срещу прекомерно разгъване в кръста и остри предмети.

 • Поддръжка глезен Rask. Намалява усещането за болка, подуване и напрежение. Може да се мокри.Функция: стабилизираща и стягаща Предимства: лесно поставяне, отличeн топлоизолационен ефект

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 12 артикула
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки