Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Каталог

Активирани филтри:
  Производител

  Нови продукти

  Плувни шапки

  Силиконови, каучукови и плувни шапки от ликра. Детски плувни шапки. Специални модели с място за ушите и такива за голям обем на косата. Голямо разнообразие на цветове и модели.

  Плувни шапки Съдържа 44 продукта.

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 44 артикула
  • Силиконова шапка Spokey 87468 с класическа форма, здрава и еластична. Материята не остарява и може да бъде дезинфекцирана със специално предназначените за тази цел разтвори, без това да увреди материята. Универсален размер. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  • 87469, Силиконова шапка с класическа форма, здрава и еластична. Материята не остарява и може да бъде дезинфекцирана със специално предназначените за тази цел разтвори, без това да увреди материята. Универсален размер. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  • Плувна шапка 84378. Шапка за плуване от плат, който не пропуска вода. Двуслойна, не скубе косата, изключително комфортна.

  • Плувна шапка 85349. Силиконова шапка с класическа форма, здрава и еластична. Материята не остарява и може да бъде дезинфекцирана със специално предназначените за тази цел разтвори, без това да увреди материята. Универсален размер. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  • Плувна шапка 85365. Силиконова шапка с класическа форма, здрава и еластична. Материята не остарява и може да бъде дезинфекцирана със специално предназначените за тази цел разтвори, без това да увреди материята. Универсален размер. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  • Плувна шапка Earcap синя 837423. Специална форма, която предпазва ушите. Силикон, устойчив на хлорин

  • Плувна шапка 84377. Шапка за плуване от плат, който не пропуска вода. Двуслойна, не скубе косата, изключително комфортна.

  • Плувна шапка 84379. Шапка за плуване от плат, който не пропуска вода. Двуслойна, не скубе косата, изключително комфортна.

  • Плувна шапка Spokey Seagull 839232. Плувна силиконова шапка устойчива на хлорин. Удължена задна част.

  • Плувна шапка 85373. Силиконова шапка с класическа форма, здрава и еластична. Материята не остарява и може да бъде дезинфекцирана със специално предназначените за тази цел разтвори, без това да увреди материята. Универсален размер. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  • Плувна шапка 87476. Силиконова шапка с класическа форма, здрава и еластична. Материята не остарява и може да бъде дезинфекцирана със специално предназначените за тази цел разтвори, без това да увреди материята. Универсален размер. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  • Плувна шапка 83982. Силиконова шапка с класическа форма, здрава и еластична. Материята не остарява и може да бъде дезинфекцирана със специално предназначените за тази цел разтвори, без това да увреди материята. Универсален размер. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  Показване на 1 - 12 от 44 артикула
  Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки