Филтър

Производител

Промоции

Нови продукти

Плувни шапки, шапки за плуване

Шапки за плуване от силикон или ликра (текстил)

Детски плувни шапки. Специални модели с място за ушите и такива за голям обем на косата. Голямо разнообразие на цветове и модели. Удобна еластична материя и ергономична форма

Плувни шапки, шапки за плуване Съдържа 42 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 42 артикула
 • 15 лв
  Нов

  Шапка за плуване от силикон Seagull 839231 - синя Удължена задна част за по-обемна коса или по-голяма глава. Благодарение на технологията, позволяваща намаляване на шева, шапката е станала много по-практична и удобна. Поради това може успешно да се използва, както за тренировъчни цели, така и по време на състезания.

  15 лв
 • 19 лв

  Плувна шапка Spokey 84379 Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Шапка за плуване от плат с импрегнация, който не пропуска вода. Еластична, не скубе косата, изключително комфортна за носене.

  19 лв
 • 19 лв

  Плувна шапка Torpedo 84377 - розова. Шапка от два слоя която е здрава, еластична и надеждна. Подходяща и за по-дълга коса. Не пропуска вода и предпазва косата от химикалите в басейните. От едната страна е с текстилна подплата която позволява лесно слагане и не скубе косата.Шапка от два слоя Слой изработен от PU Слой изработен от текстил-спандекс...

  19 лв
 • 19 лв

  Плувна шапка 84376 - синя. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Двуслойна шапка за плуване от плат, която не пропуска вода. Предпазва косата от химикалите в басейните. От едната страна има текстилна подплата която позволява лесно поставяне и не скубе косата.

  19 лв
 • 19 лв

  Плувна шапка 84378 - черна Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Двуслойна шапка за плуване от плат, която не пропуска вода. Предпазва косата от химикалите в басейните. От едната страна има текстилна подплата която позволява лесно поставяне и не скубе косата.

  19 лв
 • 15 лв

  Плувна шапка Spokey Shoal 87466 от оребрен силикон. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Направена от здрава и еластична, подсилена материя. Универсален размер за възрастни, който покрива ушите и предпазва косата от вода.

  15 лв
 • 15 лв

  Плувна шапка Shoal 87465 черна. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Силиконова шапка за плуване с класическа форма от оребрен силикон, здрава и еластична. Предпазва косата ви от намокряне и подобрява вашата аеро / хидродинамика. 

  15 лв
 • 15 лв

  Плувна шапка Spokey Shoal 87464 светлосиня. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Подсилен оребрен силикон за максимална здравина и устойчивост на препарати. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично и показва уважение към останалите.

  15 лв
 • 15 лв

  Плувна шапка Shoal 82252. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Силиконова шапка за плуване в басейн, покриваща ушите и предпазваща проникването на вода.Употребата на плувни шапки в е хигиенично, показва възпитание и уважение към останалите ползващи басейна.

  15 лв
 • 10 лв

  Детска плувна шапка 87476, розова, озъбена акула с перка Мека материя и форма с която шапката лесно се поставя и не се изхлузва от главата.

  10 лв
 • 10 лв

  Плувна шапка за деца 87475 черна озъбена акула. Детска шапка за плуване с интересна форма и черен цвят. Изработена от качествен силикон, който е много еластичен и дава комфорт при ползване.

  10 лв
 • 10 лв

  Зелена плувна шапка с акула Spokey 87474. Силиконова шапка за плуване за деца (момчета и момичета). Формата е съобразена с анатомията на децата и е направена да покрива ушите. 

  10 лв
Показване на 1 - 12 от 42 артикула