Страницата използва cookies. С използването ѝ Вие се съгласявате с тяхната употреба. Изображенията са информативни и не представляват реална снимка на конкретния продукт.

Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Каталог

Производител

Нови продукти

Плувни очила

Силиконови плувни очила за закрит и открит басейн с UV защита. Затъмнени модели. Специални модели с увеличено зрително поле и такива, които контактуват с голяма площ от лицето. Детски плувни очила.

Плувни очила Съдържа 29 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 29 артикула
 • Vista 839205Изпъкнало оптично панорамно виждане, 180 ° хоризонтална видимост.Удобна силиконова рамка - прилепва плътно.Защита: 100%  UVA и UVB.Защита на лещите срещу замъгляване и надраскване.

 • Vista 839204Изпъкнало оптично панорамно виждане, 180 ° хоризонтална видимост.Удобна силиконова рамка - прилепва плътно.Защита: 100%  UVA и UVB.Защита на лещите срещу замъгляване и надраскване.Поликрабонатни стъкла

 • Плувни очила SEAC Vision HD сини.       180 degree wide vision with Anti fog and anti scratch lenses Pulsar plus system buckle 100 percent UV protection Includes pouch Made for Adults

 • Seal 83903 - Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. - Ненадминат комфорт при употреба: уплътненията за очилата са изработени от силикон. - състезателна хидродинамична форма. - лесно и бързо настройване на лентата. - лещите са 100% защитени от UV лъчи, устойчиви на издраскване и изпотяване.

 • Seal 84110. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

 • Seal 84109. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

 • Плувни очила 84101. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

 • Плувни очила Seal 84082. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

 • Плувни очила Diver 84069. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

 • Scroll 84027. Не ограничават зрителното поле. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

  Намалена цена!
 • Scroll 84025. Не ограничават зрителното поле. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

  Намалена цена!
 • Плувни очила 84059. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена практически до нула.

Показване на 1 - 12 от 29 артикула
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки