Филтър

Производител

Промоции

Нови продукти

Плувни очила, очила за плуване

Силиконови плувни очила за басейн с UV защита

Детски очила за плуване. Затъмнени и огледални плаки. Специални модели с увеличено зрително поле и маски, които контактуват с голяма площ от лицето

Плувни очила, очила за плуване Съдържа 25 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 25 артикула
 • 39 лв

  Черни очила за плуване с огледални антирефлексни плаки Повърхността на двете части е подобрена и има анатомичен профил. Този висококачествен модел с огледални опушени стъкла и ултравиолетова защита е подходящ както за открити, така и за закрити басейни. Подобрени уплътнения през които пропускането на вода е намалена до минимум.

  39 лв
 • 29 лв 35 лв
  Нов

  Очила за плуване 839216 Barracuda сиви Очилата са изработени от трайни и в същото време удобни за потребителя материали. Те се доставят в удобен калъф, който може да се използва за съхранение. Не ограничават зрителното поле. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил за по-голямо удобство при ползване.

  29 лв 35 лв
  Намалена цена!
 • 39 лв 45 лв
  Нов

  Очила за плуване Spokey Abramis 839220 Лещите на очилата са изработени от издръжлив и лек поликарбонат, покрити с покритие Anti-Fog, което предпазва от замъгляване. Покритието на лещите с UV защита ви позволява да използвате очилата и във води и открити басейни.

  39 лв 45 лв
  Намалена цена!
 • 27 лв 35 лв

  Очила за плуване Scroll 84027 със силиконов мост между очите Гъвкавата силиконова рамка и подобреният мост осигуряват изключителен комфорт, който не допира носа и не оставя следа върху лицето ви. Устойчиви на надраскване и счупване.

  27 лв 35 лв
  Намалена цена!
 • 27 лв 35 лв

  Очила за плуване Spokey Scroll 84026 сини с прозрачен силикон Не ограничават зрителното поле, а силиконовата мека връзка между стъклата допринася за допълнителният комфорт.Състезателна хидродинамична форма Лесно и бързо настройване на лентата Лещите са 100% защитени от UV лъчи, устойчиви на издраскване и изпотяване

  27 лв 35 лв
  Намалена цена!
 • 29 лв 35 лв

  Плувни очила 84029 Barracuda сини. Не ограничават зрителното поле. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил за по-голямо удобство при ползване. С подобряването на уплътнената част възможността да пропуска вода е намалена до минимум

  29 лв 35 лв
  Намалена цена!
 • 29 лв 35 лв

  Очила за плуване 84028 Barracuda черни. Не ограничават зрителното поле - Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил. - Подобрени уплътнения - Настройващо се разстояние между очите Пропускането на вода е намалена до минимум. Ненадминат комфорт при употреба: уплътненията за очилата са изработени от мек силикон

  29 лв 35 лв
  Намалена цена!
 • 28 лв

  Очила за плуване Spokey Dolphin 84056 светлосини. Много удобни очила с уплътнения от мек силикон. Контактната им повърхност е подобрена, има анатомичен профил и пропускането на вода е намалено до минимум.

  28 лв
 • 28 лв

  Очила за плуване Spokey Dolphin 84101 - черни Размер за възрастни, но могат да се ползват и от юноши или девойки. Плаките са свързани със самонастройващ се силиконов мост.

  28 лв
 • 20 лв

  Плувни очила Seal 84082. Детски очила за плуване от силикон и поликарбонатни плаки. Удобна сдвоена каишка за стягане и мека връзка между двете плаки. Цвят черен. - силиконови уплътнения. - лещите са защитени от UV лъчи. - устойчиви на издраскване и изпотяване.

  20 лв
 • 20 лв

  Очила за плуване Spokey Seal 84109 сини с бяло. Плувните очила са важна част от екипировката за плуване. Те опазват очите от химикалите в басейните и от вредните ултравиолетови лъчи

  20 лв
 • 20 лв

  Детски очила за плуване Spokey Seal 84110 розови Проектирани за максимален комфорт и добро прилягане, очилата имат силиконово мостче между очите, което се намества без да опира носа.

  20 лв
Показване на 1 - 12 от 25 артикула