Филтър

Производител

Промоции

Нови продукти

Плувни аксесоари

Плувни аксесоари - щипки за нос, тапи за уши

Пул буй, спрей против запотяване, плавници за ръце и дъски за плуване.

Плувни аксесоари Съдържа 12 продукта.

Показване на 1 - 12 от 12 артикула
 • 10 лв

  Тапи за уши Spokey Ammus сини 920624 Чифт силиконови тапи за уши, предназначени за плувци. Те предотвратяват попадането на вода в ушите, силиконовата конструкция осигурява добро прилепване и плътност. Анатомична форма, гарантираща оптимално приспособяване към формата на ухото. Антибактериални и антиалергични. Кутия за съхранение.

  10 лв
 • 8 лв

  Силиконови тапи за уши тип "борче" Scallop, 2бр в кутия. Изработени от комфортно мек материал. Антибактериални и антиалергични, предпазват от навлизане на вода в ушите. Кутия за съхранение на плувните аксесоари. Излишната част може да бъде отрязана.

  8 лв
 • 7 лв 9 лв

  Щипка за нос Kerilia Transparent. Антибактериална и антиалергична, прозрачна пластмасова щипка. Компактна кутийка за съхранение.

  7 лв 9 лв
  Намалена цена!
 • 24 лв

  Шампоан за неопрени McNett Wetsuit and Dry Suit Shampoo. Шампоан за неопренови продукти. Подходящ за всички видове неопренови продукти като мокри и сухи неопрени, боти, бонета, ръкавици. Премахва миризми, сол, хлор и поддържа материята на неопрена като удължава продължителността на живота му.

  24 лв
 • 7 лв 9 лв

  Щипка за нос Kerilia Blue 84116 синя. Изработена от пластмаса и падове от изключително мек силикон. Антибактериална и антиалергична. Малка кутия за съхранение. Може да се ползва докато се учите да дишате правилно или когато ползвате шнорхел без маска за гмуркане.

  7 лв 9 лв
  Намалена цена!
 • 10 лв

  Тапи за уши Ammus прозрачни 839252 Плувни аксесоари 2бр. в кутия. Изработени от изключително мек силикон. Антибактериални и антиалергични. Кутия за съхранение.

  10 лв
 • 10 лв

  Щипка за нос Shrimp. Възможност за регулиране на натиска. Изработени от изключително мек силикон с телесен цвят и метално мостче за защипване. Антибактериални и антиалергични. Кутия за съхранение.

  10 лв
 • 7 лв 9 лв

  Щипка за нос Kerilia Purple 84117. Лека и прилепваща по контурите на носа щипка в лилаво.  Защипването на носа ви може да изглежда като последното нещо, което искате да направите, когато вече сте задъхан и жаден за въздух в басейна, но щипката ще спре и попадането на вода в носа. Може да се ползва докато се учите да дишате правилно или когато ползвате...

  7 лв 9 лв
  Намалена цена!
 • 7 лв 9 лв

  Щипка за нос Spokey Kerilia black 82271 Антибактериални и антиалергични. Кутия за съхранение. Черен цвят

  7 лв 9 лв
  Намалена цена!
 • 10 лв

  Тапи за уши Spokey Shell 4бр. изработени от изключително мек и прозрачен силикон, който може да се моделира по формата на ухото. Антибактериални и аниталергични. Кутия за съхранение.

  10 лв
 • 20 лв

  Пул буй (Pull Buoy) Spokey Слага се между краката, за да се учат децата да плуват правилно и не позволява на краката да потъват - важно изискване, за да се научите да плувате с крака на повърхността. Трипластово за максимална плаваемост. Плувни аксесоари от високоиздръжлива, мека и комфортна EVA материя

  20 лв
 • 27 лв

  Обезмирисвател и антебиактериален препарат за неопрени и спортни дрехи McNett Mirazyme Odor Eliminator. Подходящ за всички видове неопренови продукти като мокри и сухи неопрени, боти, бонета, ръкавици. Премахва миризми, сол, хлор и поддържа материята като удължава продължителността на живота ѝ. https://youtu.be/z2xs7y163og

  27 лв
Показване на 1 - 12 от 12 артикула