Шапки и очила за плуване

Нови продукти

Шапки и очила за плуване

Плувни шапки от силикон или текстил, плавници за басейн, аксесоари и плувни очила, модели с UV защита и тъмна или огледална плака. Детски очила за плуване и шапки за плуване

Шапки и очила за плуване Съдържа 79 продукта.

Подкатегории

 • Плувни шапки, шапки за...

  Шапки за плуване от силикон или ликра (текстил)

  Детски плувни шапки. Специални модели с място за ушите и такива за голям обем на косата. Голямо разнообразие на цветове и модели. Удобна еластична материя и ергономична форма

 • Плувни очила, очила за...

  Силиконови плувни очила за басейн с UV защита

  Детски очила за плуване. Затъмнени и огледални плаки. Специални модели с увеличено зрително поле и маски, които контактуват с голяма площ от лицето

 • Плувни аксесоари

  Плувни аксесоари - щипки за нос, тапи за уши

  Пул буй, спрей против запотяване, плавници за ръце и дъски за плуване.

за страница
Показване на 1 - 12 от 79 артикула
 • 15 лв
  Нов

  Шапка за плуване от силикон Seagull 839231 - синя Удължена задна част за по-обемна коса или по-голяма глава. Благодарение на технологията, позволяваща намаляване на шева, шапката е станала много по-практична и удобна. Поради това може успешно да се използва, както за тренировъчни цели, така и по време на състезания.

  15 лв
 • 39 лв

  Черни очила за плуване с огледални антирефлексни плаки Повърхността на двете части е подобрена и има анатомичен профил. Този висококачествен модел с огледални опушени стъкла и ултравиолетова защита е подходящ както за открити, така и за закрити басейни. Подобрени уплътнения през които пропускането на вода е намалена до минимум.

  39 лв
 • 29 лв 35 лв
  Нов

  Очила за плуване 839216 Barracuda сиви Очилата са изработени от трайни и в същото време удобни за потребителя материали. Те се доставят в удобен калъф, който може да се използва за съхранение. Не ограничават зрителното поле. Контактната повърхност на двете части на очилата е подобрена и има анатомичен профил за по-голямо удобство при ползване.

  29 лв 35 лв
  Намалена цена!
 • 10 лв

  Тапи за уши Spokey Ammus сини 920624 Чифт силиконови тапи за уши, предназначени за плувци. Те предотвратяват попадането на вода в ушите, силиконовата конструкция осигурява добро прилепване и плътност. Анатомична форма, гарантираща оптимално приспособяване към формата на ухото. Антибактериални и антиалергични. Кутия за съхранение.

  10 лв
 • 39 лв 45 лв
  Нов

  Очила за плуване Spokey Abramis 839220 Лещите на очилата са изработени от издръжлив и лек поликарбонат, покрити с покритие Anti-Fog, което предпазва от замъгляване. Покритието на лещите с UV защита ви позволява да използвате очилата и във води и открити басейни.

  39 лв 45 лв
  Намалена цена!
 • 19 лв

  Плувна шапка Spokey 84379 Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Шапка за плуване от плат с импрегнация, който не пропуска вода. Еластична, не скубе косата, изключително комфортна за носене.

  19 лв
 • 19 лв

  Плувна шапка Torpedo 84377 - розова. Шапка от два слоя която е здрава, еластична и надеждна. Подходяща и за по-дълга коса. Не пропуска вода и предпазва косата от химикалите в басейните. От едната страна е с текстилна подплата която позволява лесно слагане и не скубе косата.Шапка от два слоя Слой изработен от PU Слой изработен от текстил-спандекс...

  19 лв
 • 19 лв

  Плувна шапка 84376 - синя. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Двуслойна шапка за плуване от плат, която не пропуска вода. Предпазва косата от химикалите в басейните. От едната страна има текстилна подплата която позволява лесно поставяне и не скубе косата.

  19 лв
 • 19 лв

  Плувна шапка 84378 - черна Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Двуслойна шапка за плуване от плат, която не пропуска вода. Предпазва косата от химикалите в басейните. От едната страна има текстилна подплата която позволява лесно поставяне и не скубе косата.

  19 лв
 • 15 лв

  Плувна шапка Spokey Shoal 87466 от оребрен силикон. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Направена от здрава и еластична, подсилена материя. Универсален размер за възрастни, който покрива ушите и предпазва косата от вода.

  15 лв
 • 15 лв

  Плувна шапка Shoal 87465 черна. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Силиконова шапка за плуване с класическа форма от оребрен силикон, здрава и еластична. Предпазва косата ви от намокряне и подобрява вашата аеро / хидродинамика. 

  15 лв
 • 15 лв

  Плувна шапка Spokey Shoal 87464 светлосиня. Универсален размер за възрастни, подходяща за хора с по-дълга коса или по-голяма глава. Подсилен оребрен силикон за максимална здравина и устойчивост на препарати. Употребата на плувни шапки в басейните е хигиенично и показва уважение към останалите.

  15 лв
Показване на 1 - 12 от 79 артикула