Промоции

Нови продукти

Уиндсърф платна

Платна за уиндсърф от LoftSails, XO Sails и Goya

Windsurfing и други производители. Модели за фристайл, фрирайд, рейс и за вълни. Високотехнологични уиндсърф платна с голям ветрови диапазон.

Уиндсърф платна Съдържа 27 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 27 артикула
 • 50 лв

  Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер или на място в магазина. С неговата стойност може да правите покупки в Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна тази стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица.

  50 лв
 • 100 лв

  Ваучер - 100лв.Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер и чрез него да правите покупки в спортен магазин Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица. Периодът на валидност на ваучера започва в деня на покупката и е със срок...

  100 лв
 • Обадете се за цена и наличност

  Платно LoftSails Oxygen Orange Изключително добре балансирано безкамберно фрирайд / фрирейс платно. Изнесеният напред към мачтата център дава стабилност при силен вятър и повече мощ между поривите. Оранжевият вариант е от X-PLY и Monofilm

 • Обадете се за цена и наличност

  Платно LoftSails Oxygen Green HD Изключително добре балансирано безкамберно фрирайд / фрирейс платно. Изнесеният напред към мачтата център дава стабилност при силен вятър и повече мощ между поривите. Зеленият вариант (HD) е изцяло от X-PLY и подсилена конструкция

 • 950 лв

  Уиндсърф платно Unifiber Maverick е най-новото мултифункционално платно на Unifiber, подходящо за фрирайд и фрирейс каране, а малките квадратури за скачане и каране по вълни. Оптимизирано за по-голяма мощ, стабилност и по-лесна употреба. Maverick е относително леко, мощно и здраво платно, което отговаря бързо на вашите команди.

  950 лв
 • 850 лв 1 340 лв

  Goya Banzai 3.4m2. Супер леко платно за уиндсърф каране в агресивни условия и смели експерименти. Цялото е армирано с X-Ply за максимална здравина.

  850 лв 1 340 лв
  Намалена цена!
 • 890 лв 1 290 лв

  Супер леко платно с 3 лати Goya Fringe 5.0m2 Високотехнологично уиндсърф платно с три лати. Изключително леко и маневрено. Подсилено с X-Ply.

  890 лв 1 290 лв
  Намалена цена!
 • 890 лв 1 290 лв

  Супер леко платно с 3 лати Goya Fringe 4.7m2 Маневрено и бързо с фрирайд "функции", Fringe се държи изключително добре, както при силен вятър и екстремни условия, така и като платно за заучаване на различни трикове.

  890 лв 1 290 лв
  Намалена цена!
 • 890 лв 1 290 лв

  Супер леко платно с 3 лати Goya Fringe 4.2m2

  890 лв 1 290 лв
  Намалена цена!
 • Обадете се за цена и наличност

  LoftSails Switchblade с 3 камбера за RDM и 3 за SDM мачта Перфектното платно за фрирейс или фрирайд условия. Комплектът от RDM и SDM камбери прави платното единствено по рода си и става да се сглоби и на двата стандарта мачти. Това изключително леко, здраво, подходящо за голям диапазон условия рейс платно ви дава чувство за мощ и лекота в същото време....

 • Обадете се за цена и наличност

  Goya Banzai Pro Banzai Pro е отговорът и решението на всички изисквания за ниско тегло, бърза реакция и мощност, платно с голям втрови диапазон и контрол. Функционалността му е несравнима.

 • Обадете се за цена и наличност

  Платно Goya Fringe Pro с 3 лати Чиста порода платно за вълни. Най-лекото от продуктовата гама на Goya, с наистина изключителни параметри. В неговото производство са "вградени" плавна тяга, лесно превъртане, финес, работа само с "върха на пръстите" и стабилен профил.

Показване на 1 - 12 от 27 артикула