Страницата използва cookies. С използването ѝ Вие се съгласявате с тяхната употреба. Изображенията са информативни и не представляват реална снимка на конкретния продукт.

Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Неопренови ръкавици, боти, чорапи и бонета

Нови продукти

Неопренови ръкавици, боти, чорапи и бонета

Неопренови боти, ниски и високи, модели с коланчета за пристягане и здрава тънка подметка. Обувки за плаж, скали и ходене по брега. Неопренови ръкавици за топло и студено време. Подсилени от долната страна и с UV защита отгоре. Детски ръкавици и боти. Неопренови чорапи, бонета и аксесоари.

Неопренови ръкавици, боти, чорапи и бонета Съдържа 39 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 39 артикула
 • Перманентно, силно лепило за кайт, винил, сухи неопрени и всички видове надуваеми продукти за водни спортове. Водоусточйиво и устойчиво на протриване. Тубичка 28gr.

 • Летни неопренови обувки. Дебелина на неопрена 1.5мм. Странични дренажни дупки. Подсилена подметка. Система за затягане в задната част на крака, която предпазва от изхлузване на обувката във водата. Шити и подлепени шевове. Изключително лека обувка. За всякакви водни спортове.

 • Боне с козирка GUL Hood 3mm. Боне от гумирана mesh материя която предпазва главата от охлаждането на вятъра и пречи на водата да прониква към главата. Титаниевия слой рефлектира обратно топлината към главата и осигурява максимална топлина и комфорт.

 • Обувки за каяк, яхти, лодки с дренаж GUL AQUA GRIP SHOE IRGY Изключително дишаща подметка с дренажна система, която изкарва водата от обувката, ако в нея влезе такава. Осигурява постоянна вентилация за краката. 100% Nylon Mesh upper AQUA SOLE 100% rubber with draining system

 • Ръкавици с дълъг пръст GUL Evolite Evotherm. Ръкавици от мека и топлеща Evotherm материя. Много удобни и ергономични, с UV защита. Регулируема велкро лепенка на китката. Върховете на пръстите са покрити с материя подходяща за работа с тъч дисплеи. Ръкавиците са изработени от отделни панели за да се постигне максимално удобство за ръката и минимално...

 • Боти Ascan Beach. Затягащ колан в горната част на обувката. Шити и подлепени шевове. Здрава и еластична подметка.

 • Неопренови ръкавици от изключително висок клас. Каишка за затягане на китката. Шити и лепени шевове. Материята Amara е изключително здрава и не позволява разкъсване или протриване и не се пързаля. Подсилени в областта на дланите и пръстите. Горна дишаща част. Ластична част в областта на китката, която я предпазва от натоварване и травми.

 • Боне с козирка GUL Cap 3mm. Боне от гумирана mesh материя която предпазва главата от охлаждането на вятъра и пречи на водата да прониква към главата. Безшевната каишка на брадичката осигурява удобство.

 • Обувки за плаж, подходящи за всички видове водни спортове. Здрава силиконова подметка и неопренова горна част, която е проветрива и дишаща. Горната част на обувката осигурява постоянен дренаж на водата, която влиза в обувките. Много удобни и леки. Връзки за затягане в глезена, за да се предпази от падането на обувката. Противохлъзгаща подметка.

 • Неопренови чорапи GUL Power Sock 0.5mm. 0.5mm Dura-Flex неопренови чорапи. Титаниевия слой рефлектира топлината обратно към крака и го държи топъл. Flatlock конструкция на шевовете. Dura skin грип на стъпалото.

 • Еластични, износоустойчиви кевлар и неопрен наколенки. 2 слоя  неопрен за издръжливост. Еластични регулиращи се каишки. This flexible Kevlar knee pad is a hard-wearing protective pad using double lined neoprene for durability. Adjustable elasticated straps for ease of donning.

 • Обувки за каяк, яхти, лодки с дренаж GUL AQUA GRIP SHOE BKYE Изключително дишаща подметка с дренажна система, която изкарва водата от обувката, ако в нея влезе такава. Осигурява постоянна вентилация за краката. 100% Nylon Mesh upper AQUA SOLE 100% rubber with draining system

Показване на 1 - 12 от 39 артикула