Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Маски за ски и сноуборд

Филтър

Производител

Нови продукти

Маски за ски и сноуборд

Маски за ски и сноуборд

Различни двуслойни плаки за мъгла, нощно каране и слънце с UV защита. Зимни детски маски.

Маски за ски и сноуборд Съдържа 37 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 37 артикула
 • Маска Relax HTG57A Изключително еластични и удобни за носене маски, които осигуряват отлична защита за очите и лицето. Атрактивен дизайн, еластичен корпус и добро проветрение. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване.

  Намалена цена!
 • Очила Relax HTG16M - бели Двойни плаки от поликарбонат, категория слънчеви филтри 2, 100% UVA / UVB / UVC защита. Вентилация на плаките против изпотяване и 3-слойна пяна с мека микропореста структура за плътно прилягане към лицето.

  Намалена цена!
 • Шлем от микроскин с Wind Stopper мембрана притежаващ абсолютна ветроустойчивост и спомагащ за по-добър топлообмен, без да пропуска телесната температура навън. Вентилационни отвори в областа на устата и носа. Отличен дизайн.

 • Поларена маска за лице Bars Маска за лице от микроскин с Wind Stopper мембрана, притежаващ абсолютна ветроустойчивост и спомагащ за по-добър топлообмен, без да пропуска телесната температура навън. Вентилационни отвори в областа на устата и носа. Отличен дизайн.

 • Relax HTG18 Ски маска осигуряваща 100% защита от UVA, UVB и UVC лъчи. Рамката на маската е изработена така, че в комбинация с панорамни плаки да предостави много голямо зрително поле. Вентилация на плаките против изпотяване Съвместими с каска Широкоъгълни плаки Цвят на рамката: червен портокалов мат

  Намалена цена!
 • Relax HTG22N Удобна маска в бял елегантен цвят, прилягаща плътно към лицето. Трислойната и вътреша част и двойна плака, гарантират общият комфорт при ползването ѝ.

  Намалена цена!
 • Relax BONDY HTG32 - черно и бяло Ски маската е един от най-важните компоненти в екипировката за зимни спортове. Тя предпазва очите ни от вредните UV лъчи, осигурява по-добър контраст по време на каране в условия на намалена видимост.

  Намалена цена!
 • Relax HTG32I в бяло и розово Маска с пълна ултравиолетова защита, двойни поликарбонатни плаки и добре изградена вентилационна система. Лентата може да се регулира в доста голяма диапазон, така, че може да се носи и с каска и със шапка.

  Намалена цена!
 • Relax HTG33F цвят зелен Добре прилягаща към детското лице маска за ски и сноуборд с пълна ултравиолетова защита. Вентилационна система, която обменя въздуха между плаките постоянно и по този начин осигурява максимална защита от изпотяване.

  Намалена цена!
 • Relax HTG33G розова Двойна поликарбонатна плака с UV 400 ултравиолетова защита. Съвместими с каска. Плаките са със защита от изпотяване и имат много добър контраст на виждане. Изключително еластични и удобни за носене, те осигуряват отлична защита за очите и лицето. Плаките са с цветове, подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  Намалена цена!
 • Relax HTG33H цвят син Детска маска с UV защита и вентилация на плаките против изпотяване. Имат трислойна пяна с мека микропореста структура от вътрешната страна, за удобно и плътно прилягане към лицето.

  Намалена цена!
 • SPEEDY Relax HTG50E Достъпен модел, който предлага интересен и функционален дизайн на атрактивна цена. По-тясната форма на очилата е подходяща за по-малки лица.

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 37 артикула