Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Маски за ски и сноуборд

Филтър

Производител
Маски за ски и сноуборд

Маски за ски и сноуборд

Различни двуслойни плаки за мъгла, нощно каране и слънце с UV защита. Зимни детски маски.

Маски за ски и сноуборд Съдържа 40 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 40 артикула
 • Relax HTG51D Модел с отлична защита за очите и лицето. Плаките са подходящи за слънце, мъгла и облачно време. Окомплектована с микрофибърен калъф, който може да се използва и за почистване. Лентата може да се регулира в голям диапазон, така, че да се носи и с каска. Вентилационна система, която обменя въздуха между плаките.

  Намалена цена!
 • Маска Relax HTG32K Цилиндрични двойни плаки от поликарбонат за увеличаване защита на очите. Втора категория слънчеви филтри. Подходящи и за мъгла или облачно време. 100% UVA / UVB / UVC защита

  Намалена цена!
 • Препарат против изпотяване 20ml Предпазва от запотавяне стъклата на маските или очилата. Може да се ползва многократно и да се третира повторно, когато ефектът му намалее. Подсушавате очилата Разклащате тубичката Пръскате малко от препарата върху плаките Изчаквате докато изсъхне

 • Поларена маска за лице Bars Маска за лице от микроскин с Wind Stopper мембрана, притежаващ абсолютна ветроустойчивост и спомагащ за по-добър топлообмен, без да пропуска телесната температура навън. Вентилационни отвори в областа на устата и носа. Отличен дизайн.

 • Маска за ски и сноуборд Relax HTG61D с модерен дизайн осигуряваща отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване, дори и при тежки падания. Филтрите са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  Намалена цена!
 • Маска за ски и сноуборд Relax HTG61B Удобна маска в свежи цветове, която осигурява отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване, дори и при тежки падания. Филтрите са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  Намалена цена!
 • Маска за ски и сноуборд Relax HTG61A осигуряваща отлична защита за очите и лицето. Противоударни поликарбонатни плаки със защита от счупване, дори и при тежки падания. Филтрите са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  Намалена цена!
 • Маска за ски и сноуборд Relax HTG49F Голяма и добре покриваща, маската осигурява отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване, дори и при тежки падания. Филтрите са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  Намалена цена!
 • Маска за ски и сноуборд Relax HTG49 Маска с модерен дизайн без кантове с противоударни, поликарбонатни, широкоъгълни плаки, които осигуряват панорамно виждане и максимално зрително поле.

  Намалена цена!
 • Relax HTG49B HTG49 e серия от маски изключително удобни за носене, които осигуряват отлична защита за очите и лицето. Поликарбонатните плаки предпазват маската от счупване и са с цветове, подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  Намалена цена!
 • Маска за ски и сноуборд Relax HTG49C Изключително удобна за носене маска, която осигурява отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване, дори и при тежки падания. Филтрите са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  Намалена цена!
 • Маска Relax HTG57A Изключително еластични и удобни за носене маски, които осигуряват отлична защита за очите и лицето. Атрактивен дизайн, еластичен корпус и добро проветрение. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване.

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 40 артикула