Маски за ски и сноуборд

Филтър

Промоции

Нови продукти

Маски за ски и сноуборд

Маски за ски и сноуборд

Различни двуслойни плаки за мъгла, нощно каране и слънце с UV защита. Зимни детски маски.

Маски за ски и сноуборд Съдържа 38 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 38 артикула
 • 69 лв 119 лв

  Маска Relax HTG22M черна Плаки от поликарбонат за по-голяма здравина и слънчеви филтри 100% UVA / UVB / UVC защита и категория 2 затъмнение.

  69 лв 119 лв
  Намалена цена!
 • 79 лв 129 лв

  Relax HTG32I в бяло и розово Маска с пълна ултравиолетова защита, двойни поликарбонатни плаки и добре изградена вентилационна система. Лентата може да се регулира в доста голяма диапазон, така, че може да се носи и с каска и със шапка.

  79 лв 129 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв 99 лв

  Relax HTG54 - синя Двойни плаки от поликарбонат, категория 2 с UVA / UVB / UVC защита и вентилация против изпотяване. Съвместима с каска - лентата може да се регулира в доста голяма диапазон, така, че може да се носи и с каска и със шапка.

  49 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв 99 лв

  Скиорска маска за деца Relax HTG54B оранжева Еластична и удобна за ползване, осигуряваща отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване, филтрите им са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  49 лв 99 лв
  Намалена цена!
 • 69 лв 119 лв

  Очила Relax HTG16M - бели Двойни плаки от поликарбонат, категория слънчеви филтри 2, 100% UVA / UVB / UVC защита. Вентилация на плаките против изпотяване и 3-слойна пяна с мека микропореста структура за плътно прилягане към лицето.

  69 лв 119 лв
  Намалена цена!
 • 89 лв 139 лв

  Маска Relax HTG32K Цилиндрични двойни плаки от поликарбонат за увеличаване защита на очите. Втора категория слънчеви филтри. Подходящи и за мъгла или облачно време. 100% UVA / UVB / UVC защита

  89 лв 139 лв
  Намалена цена!
 • 89 лв 139 лв

  Маска за ски и сноуборд Relax HTG57D Еластични и удобни за носене маски, които осигуряват отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване. Плаките са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  89 лв 139 лв
  Намалена цена!
 • 15 лв

  Препарат против зaпотяване Aropec 30ml Спрей предпазващ от запотавяне стъклата на маските или очилата. Може да се ползва многократно и да се третира повторно, когато ефектът му намалее. Не съдържа алкохол, не дразни кожата и очите.Подсушавате очилата Разклащате тубичката Пръскате малко от препарата върху плаките Изплаквате или изчаквате докато изсъхне

  15 лв
 • 95 лв 139 лв

  Маска за ски и сноуборд Relax HTG49F Голяма и добре покриваща, маската осигурява отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване, дори и при тежки падания. Филтрите са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  95 лв 139 лв
  Намалена цена!
 • 95 лв 139 лв

  Маска за ски и сноуборд Relax HTG61B Удобна маска в свежи цветове, която осигурява отлична защита за очите и лицето. Противоударните поликарбонатни плаки предпазват маската от счупване, дори и при тежки падания. Филтрите са подходящи за слънце, мъгла и облачно време.

  95 лв 139 лв
  Намалена цена!
 • 19 лв

  Качулка - бяла Използваният материал е от специална материя, която има термо ефект, като едновременно с това позволява на кожата да диша, поддържа температурата на главата и елиминира изпотяването много бързо. Материята е много еластична, обработена антибактериално, а вътрешната страна е от микро полар. Материал: 95% полиамид, 5% еластан, 185 гр./кв.м.

  19 лв
 • 19 лв

  Качулка - черна Използваният материал е от специална материя с термо ефект, като едновременно с това позволява на кожата да диша, поддържа температурата на главата и елиминира изпотяването много бързо. Материята е много еластична, обработена антибактериално, а вътрешната страна е от микро полар. Материал: 95% полиамид, 5% еластан, 185 гр./кв.м.

  19 лв
Показване на 1 - 12 от 38 артикула