Каска с визьор за ски и сноуборд Relax Stealth RH24J

Нов продукт

Каска за ски и сноуборд Relax Stealth RH24J

Проектирана така, че да осигури защита и да предпази главата от сътресения и наранявания при сблъсък, като намалява силата на удара и поема вибрациите. Наушниците и цялата вътрешна част на каската могат да се махнат. Изключително лека, компактна и удобна. Система за регулиране на обиколката.

Повече детайли

249 лв

-80 лв

329 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа мъже
СтилСки и сноуборд

Повече информация

Моделът STEALTH 2 в 1 с интегриран панорамен визьор MULTIVISION, изработен по най-съвременна технология от устойчив на удар материал DURAMAX, с обработка ANTIFOG за предотвратяване на кондензация на водна пара върху повърхността на плаките, гарантира високо ниво на комфорт дори и при лошо време. Идеално решение за носещите диопрични очила, може да се използва над очилата. Предлага се в комплект с резервни плаки.

Може да се ползва с диоптрични очила.

Защитната каска е предназначена главно да осигури защита при падане, предмети и случайни удари, за предотвратяване на мозъчни наранявания и черепни травми.

* Размер: L (59-61см)
* Цвят на каската: матово черно, бяло, червено
* Цвят на плаките: сив облак, спектра платинум, категория 2
* Цвят на резервните плаки: прозрачно кристален, бял сензор, категория 1
* Конструкция: Технология на производство IN-MOLD SHELL
* Регулируема, прецизно позиционирана, многозонова активна вентилация ACTIVE BOOST
* Защитна армировка CROSS PROTECT.
* Комбинирано магнитно и механично закопчаване FIDLOCK MAGNETIC CLICK
* Ергономично оформена антибактериална подплата SOFT SENSE.
* Сертифицирано качество: CE EN 1077: 2007, клас B
* Тегло: 450гр - 500гр
* 14 вентилационни отвора.

IN-MOLD SHELL
Изключително лека конструкция: Каските Relax, произведени по IN-MOLD технологията се отличават с ниско тегло и затова са по-удобни за носене. Много солидна устойчива на удар сърцевина, изработена чрез термопресована отливка, което води до получаването на неразделен стабилен компонент. Тази техника гарантира здравина и гъвкавост при запазване на високите нива на безопасност, като намалява силата на удара и поема вибрациите.

ACTIVE BOOST
Активна вентилация: плавно регулируема система за регулация на вътрешния поток от въздух с оптимално разположени въздушни канали, силно абсорбиращи въздух, който охлажда вътрешността на каската. Това регулира крайната температура и осигурява висок комфорт във всяка ситуация. С тази комбинация каските Relax са много добре вентилирани.

CROSS PROTECT
Протектор от подсилен поликарбонат от вътрешната страна на каската, който повишава устойчивостта при страничен удар и предпазва сърцевината на каската от механични повреди.

SOFT SENSE
Моделиран от антибактериална вата SOFT SENSE, осигурява допълнителна топлина и много усещане. Меката и нежна материя със SENSITIVE обработка е много приятна на допир и образува изолационен слой, предпазващ главата от охлаждане.

FIDLOCK MAGNETIC CLICK
FIDLOCK, идваща от Германия, е една от най-иновативните марки в спортната индустрия, като се фокусира върху изследвания и разработки на продукти, базирани на комбинация от магнитно и механично заключване. Патентовано решение, което комбинира мощни магнити, които автоматично свързват катарамата и закопчалката с механика, която позволява прекъсване на връзката, само ако вие искате да го направите. Всички продукти са създадени, за да улеснят живота на своите потребители.

Path: > > Каска с визьор за ски и сноуборд Relax Stealth RH24J

В същата категория има още 20 продукта: