Намалена цена! Каска с визьор за ски и сноуборд Relax Stealth RH24Q - 1 Преглед отблизо

Каска с визьор за ски и сноуборд Relax Stealth RH24Q

Нов продукт

Каска за ски и сноуборд Relax Stealth RH24Q

Иновативен външен вид, по-ефективна вентилация, магнитно закрепване на каишката и резервен прозрачен визьор. Каската STEALTH с вграден визьор защитава скиора по пистите с помощта на най-модерните технологии.

Защитната каска е предназначена главно да осигури защита при падане, предмети и случайни удари, за предотвратяване на мозъчни наранявания и черепни травми.

Повече детайли

249 лв

-100 лв

349 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа мъже
СтилСки и сноуборд

Повече информация

Правилното разположение на всички отвори осигурява перфектна циркулация на въздуха. Панорамният щит MULTIVISION, изработен от устойчив на удар материал DURAMAX с обработка ANTIFOG за предотвратяване на конденз и запотяване по повърхността на визьора, гарантира високо ниво на комфорт дори при лошо време. Съвременната система за затягане на визьора гарантира лесно боравене. Лекият, вътрешен IN-MOLD дизайн на каската осигурява най-високо ниво на защита дори при най-тежките условия. Революционната патентована предпазна ключалка FIDLOCK, която съчетава мощни магнити с механична ключалка, предотвратява случайното отключване. Шлемът е предназначен и за тези, които не обичат да носят ски маски или скиори с диоптрични очила.

  • Описание на размера: M: 56- 58 cm, L: 58 - 60 cm, XL: 60-62cm
  • Тегло: M: 580 g, L: 600 g
  • Цвят: Матово сиво, черно, неоново жълто
  • Брой отвори за вентилация: 14
  • Трайността на каската е гарантирана съгласно стандарта CE EN 1077
  • Безплатен визьор е включен БЕЗПЛАТНО
  • Торбичка от микрофибър е включена БЕЗПЛАТНО

IN-MOLD SHELL
Изключително лека конструкция: Каските Relax, произведени по IN-MOLD технологията се отличават с ниско тегло и затова са по-удобни за носене. Много солидна устойчива на удар сърцевина, изработена чрез термопресована отливка, което води до получаването на неразделен стабилен компонент. Тази техника гарантира здравина и гъвкавост при запазване на високите нива на безопасност, като намалява силата на удара и поема вибрациите.

ACTIVE BOOST
Активна вентилация: плавно регулируема система за регулация на вътрешния поток от въздух с оптимално разположени въздушни канали, силно абсорбиращи въздух, който охлажда вътрешността на каската. Това регулира крайната температура и осигурява висок комфорт във всяка ситуация. С тази комбинация каските Relax са много добре вентилирани.

CROSS PROTECT
Протектор от подсилен поликарбонат от вътрешната страна на каската, който повишава устойчивостта при страничен удар и предпазва сърцевината на каската от механични повреди.

SOFT SENSE
Моделиран от антибактериална вата SOFT SENSE, осигурява допълнителна топлина и много усещане. Меката и нежна материя със SENSITIVE обработка е много приятна на допир и образува изолационен слой, предпазващ главата от охлаждане.

FIDLOCK MAGNETIC CLICK
FIDLOCK, идваща от Германия, е една от най-иновативните марки в спортната индустрия, като се фокусира върху изследвания и разработки на продукти, базирани на комбинация от магнитно и механично заключване. Патентовано решение, което комбинира мощни магнити, които автоматично свързват катарамата и закопчалката с механика, която позволява прекъсване на връзката, само ако вие искате да го направите. Всички продукти са създадени, за да улеснят живота на своите потребители.

Path: > > Каска с визьор за ски и сноуборд Relax Stealth RH24Q

В същата категория има още 18 продукта: