Каска за ски и сноуборд Relax Prevail RHO1G

Нов продукт

Каска за ски и сноуборд Relax Prevail RHO1G

с класическа форма и модерен дизайн. Проектирана да осигурява защита и да предпази главата от сътресения и наранявания при сблъсък, като намалява силата на удара и поема вибрациите. Наушниците и цялата вътрешна част на каската могат да се махнат. Изключително лека, компактна и удобна. Система за регулиране на обема, за плътно прилепване към главата

Повече детайли

139 лв

-30 лв

169 лв

Техническо описание

ВариацииЗа жени
СтилСки и сноуборд

Повече информация

  • Размери: S ( 55см - 56см); М (57см - 58см)
  • Цвят: Матово виолетов, черен
  • Конструкция: изключително олекотен и компактен дизайн с технология на производство IN-MOLD SHELL
  • Прецизно позиционирана, многозонова  активна вентилация ACTIVE BOOST, която може да се регулира
  • 14 вентилационни отвора
  • Защитна армировка CROSS PROTECT.
  • Ергономично оформена антибактериална подплата SOFT SENSE.
  • Сертифициран стандарт: CE EN 1077: 2007, клас B за зимни спортове
  • Тегло: 400 - 450 g

IN-MOLD SHELL
Изключително лека конструкция: Каските Relax, произведени по IN-MOLD технологията се отличават с ниско тегло и затова са по-удобни за носене. Много солидна устойчива на удар сърцевина, изработена чрез термопресована отливка, което води до получаването на неразделен стабилен компонент. Тази техника гарантира здравина и гъвкавост при запазване на високите нива на безопасност, като намалява силата на удара и поема вибрациите.

ACTIVE BOOST
Активна вентилация: плавно регулируема система за регулация на вътрешния поток от въздух с оптимално разположени въздушни канали, силно абсорбиращи въздух, който охлажда вътрешността на каската. Това регулира крайната температура и осигурява висок комфорт във всяка ситуация. С тази комбинация каските Relax са много добре вентилирани.

CROSS PROTECT
Протектор от подсилен поликарбонат от вътрешната страна на каската, който повишава устойчивостта при страничен удар и предпазва сърцевината на каската от механични повреди.


SOFT SENSE
Моделиран от антибактериална вата SOFT SENSE, осигурява допълнителна топлина и комфортно усещане. Меката и нежна материя със SENSITIVE обработка е много приятна на допир и образува изолационен слой, предпазващ главата от охлаждане.

В същата категория има още 22 продукта: