Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Кайт Liquid Force WoW V3 8.0m2

Нов продукт

Когато комбинирате динамиката на бара, плавната мощност и бързото излитане се получава една чудесна възможност за сърфиране по вълните, но също така и изкушаващ и удобен за обща употреба фрирайд кайт.

Всичко това може да получите от новият 

WoW V3 8.0m2 на Liquid Force

Повече детайли

Техническо описание

ВидХвърчила

Повече информация

Кайтът е изключително лек, лесно излита от водата. Поради ниското си тегло, дори при много слаб вятър стои стабилно във въздуха. Умален челен ръб, което го прави маневрен и бърз, отговарящ своемвременно на всяка команда. Кайтът се държи стабилно в целия диапазон на дипауъра. Изключително лесен за управление. Матералът е много лек и супер здрав. Челния ръб и стрътовете са подсилени с протектори на критичните места. Голяма Max Flow клапа за бързо надуване и спускане на кайта.

Защитна клапа, която се отваря при силен удар и изпуска въздуха, за да не се спука кайта.

Модел който излезе 2016 година и веднага спечели награда "Продукт на годината". V3 е още по-бърз уейв кайт и много по-добри характеристики. Поради специфичната си конструкция той се движи ниско и много трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни

Много добри характеристики за качване срещу вятъра, както и за спускане по вятъра и райдване на вълни. Поради конструкцията си трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни.

Директен контакт и незабавен отговор на командите. Бърз в целия ветрови прозорец, като в долната част има най-малко тяга, докато в горната силата му е експлозивна.

Използвани са нови, максимално леки материали, без да се губи от здравината на кайта. По-лек и по-ефективен, този кайт прави бързи завои, бързи маневри и се движи бързо във ветровия прозорец. Намален челен ръб за по-малко съпротивление и динамично поведение за бърза реакция при подаване на команда. Изключително добро поведение при силен вятър.

В същата категория има още 30 продукта: